Grilla, grilla!

Veckan har gått fort. Redan helg imorgon! =)
Igår vart det lite grillkväll här igår, samma idag! =P Mumma! Och nu har jag kött i kylen som måste grillas senast på lördag, så blir väl lite mer grillning snart igen!

Regnade idag när jag var ute med posten, men som tur är har jag den bästa linjen nu när det regnar. Springer bara i trapphus! Träningsverken har försvunnit också så de e skönt...

Vet du vad jag gjort idag? Det ska jag tala om för dig... Gjort fransk manikyr på naglarna!
I LIKE! =D
Hade ju fått långa naglar under semestern, så nu är jag väldigt försiktg när jag delar ut posten så dom inte ska gå av. Och nu med en massa nagelack på dom borde dom hälla lite bättre...även om färgen säkert kommer gå bort fort.

Tog lite bilder på jobbet idag. Pappa skrev mitt namn på min banan å la den bland den finställda posten. Och så tog jag lite bilder från mitt och Linas rum utan fönster! :P När vi inte har nåt att göra, pysslar vi gärna lite...








Grilla rockar fett, å så blir man mätt!

Var väl på tiden...

Oj oj oj... Var inte lätt att komma tillbaka till jobbet efter 3 veckor. Men nu e iaf första dagen avklarad, bara 4 dagar till sen är det helg! =)
Idag har räkningarna blivit betalade. Alltid lika skönt att få de gjort... Sen var jag duktig å satte in alla pappren i pärmarna! (som jag inte gjort sen april!)

Hoppelidäng, nu vill jag hoppa i säng!

Eddie Murphy x2

Stannade hemma framför tv´n igår och kollade på film. Två stycken med Eddie Murphy, först The golden child sen Varning för Washington. Ingen av dom var väl jättebra, men är alltid kul när Eddie är med.

 

Idag så är det tvättdag. Fick ihop 5 maskiner, men varje maskin innehöll typ
5 små plagg...så känns lite meningslöst, men måste ändå få det tvättat så.
Annars blir det väl lugnt ikväll. Sista dagen på semestern! Ska bli skönt att komma tillbaka till vardagen, men har haft en sjukt skoj semester! Och om man kollar på vädret så verkar det som jag fick det bästa vädret under sommaren också! ;)

Slut på att springa fritt i hagen, nu blir jag fast i vardagen!


Utgång!

Igår var jag lite seg. Lina ringde å frågade om jag skulle med ut, men jag kände inte för det. Så satt kvar å sega framför tv´n, sen gick jag å handlade kattsand. Kom tillbaka mycket piggare, så jag ringde tillbaka till Lina och sa att jag hade ändrat mig. Så vi styrde upp en snabb förfest hemma hos Jenny. Sen drog vi ut till Flustret vid halv tio för att slippa betala inträde! :P
Blev en väldigt trevlig kväll med massa fnitter, dans, toabilder och goda drinkar. Träffade många gamla och nya roliga människor!

Vet inte vad det är med Elvis, han sitter som klistrad på mig. Ligger jag i sängen ligger han på mig, sitter jag i soffan så ligger han på mig, går jag på toa så följer han med dit, står jag å lagar mat så sitter han på bordet. Blivit sjukt sällskapsjuk eller!?
Men nu är det nog bara 2-3 veckor kvar tills Pepsi kommer hit. Då får han ju lite mer sällskap. Fast hon tycker ju inte om han, men hon ska ju vara här i 2½ månad, så hon kanske vänjer sig. :P

Nä nu ska jag fixa ordning tvättpåsarna till imorrn så har jag de gjort!

Kanske ska man ta sig till Bullit å ta en öl ikväll, eller ska jag bara sitta hemma och slöa med katten?....
Svaret får ni i nästa inlägg! ;)

Ingen var bitter å det förekom mycke fnitter!


Long time, no see!

Ja i helgen var vi till Åland med dem årliga familjerna, men nu när många har skaffat barn och partners så blev vi 27 stycken som gjorde ön osäker! Det blev mycket bad och sol (säkert för att inte Micke följde med) och en Captain Morgan med Cola var ständigt i min hand, ja tillochmed när jag var i vattnet... Vår motion blev fotboll, volleyboll och minigolf. Mycke musik, dans och fyllesnack blev det också!
Kommer hem med billig öl å en Captain Morgan men utan röst.

I Tisdags tyckte jag att det var mulet men fint, så tyckte Grönan skulle passa den dagen. Så jag och Vache drog dit, men när vi kom till Stockholm så var molnen borta och blev ganska varmt i köerna. Tur att det fläktade rätt bra i åkturerna! =P
Kom på att det kanske inte var så bra att åka å skrika i karuseller när jag knappt hade nån röst, men när jag kom hem hade jag mer röst än när jag åkte. :)



Sen i onsdags kändes det som jag hade feber, men kände mig inte sjuk eller knappt hängig. Fick även lite ont i halsen och på torsdagen var mina halsmandlar stora och jag hade rätt ont i halsen, men min kropp hade fått tillbaka sin normala temperatur.
Idag är det fredag och nu känner jag mig som vanligt! Helt konstigt...

Åka karusell så det pirrar i magen, då har man roligt resten av dagen!

Stranden!

Både gårdagen och den här underbara sommardagen
har jag tillbringat nere på Lännas strand!
Sååå mysigt och skönt. Lite smått badande har det blivit, men svårt att ligga i länge å simma omkring när man har småbarn med sig. Så blev en del plaskande på grundt vatten.
Idag råkade jag bränna mina lår. Tänkte inte på att dom inte var vana med sol, då jag typ hela tiden har små shorts på mig.


GRATTIS CAMILLA!
Idag är det Camillas tur att bli firad med öl nere på stan! =)

Sola är bra, men solkräm bör man ha!


VM-Final

SÖNDAG:
Började dagen med att sällskapa med Kela medans hon rensade/städade sin garderob.
Det var ju en hel del i den...


Det mesta kläderna hamnade på sängen inför sortering.


Många av hennes favoritjeans hade rätt stora hål...

                          

Sen på kvällen var det dags för VM-final!
Vi var på Olearys redan kl 18 för att ta de bästa platserna! ;)
Spanien-Holland. SPANIEN VANN! ...efter en otroligt seeeeg match....
Men ölen var kall och sällskapet trevligt!
Och grattis till Linnea som fyllde år! (grattis även till Bellas lilla Alicia som blev 1 år)




Och IDAG har jag varit i stadsparken och firat Alicia med kaker och massa mys!

Har märkt att det är väldigt varmt om nätterna, eller jag typ hela tiden men på nätterna får jag svårt att sova. Så kom jag på idag att jag har ju en fläkt som står i förrådet, vad sägs om att kanske ta in den!? Okej ibland e jag rätt smart...men det är inget jag direkt skryter med! =P

Ikväll beger jag mig ut till Storvreta för att hämta en bil av plastmamma som jag ska låna!
Så nu kommer det bli sååå mycket lättare att bara dra iväg å bada! =D

Födelsedagar i all ära, kul att umgås med nära å kära!


Kryssning!

Jag blev full på vatten!
Ja igår bar det av på 22h kryssning med Lollo, Nicole och Linnea!
Fy vilken rolig resa! Tack tjejer! <3
Så idag är jag helt slut. Kom hem vid halv sex och satte mig å kolla på Kärleksbrevet som gick på tv.
Halv nio började fotbollen så när klockan var kvart över åtta böt jag till den kanalen och vaknar drygt 2 timmar senare av att Tyskland tjoar å har sig.. Då hade jag somnat å missat hela matchen! :P Inte för att jag var så intresserad av matchen men det var lite lustigt att missa precis hela matchen.
Imorgon är det iaf VM-final! Spanien-Holland! Det ska vi inte missa.
Linnea fyller år och vi ska sätta oss på O´learys i god tid för att få bra plats.
Tagga upp med lite gott käk och några födelsedagsÖL! =)









Fick i mig mer än vad jag tål för det var så billig alkohol!


Semi- och årsfinal!

Igår låg jag först och solade halva dan, sen gick jag hem till brorsan och lekte med Nathaniel. Sen gick vi hem till mig och åt lite middag. Efter det var det dags att göra sig ordning för kvällen! Det vankades semifinal i VM på Pitchers och sen årsfinal i karaoke på Etage. Spanien vann, Wohoo! Annie kom 2:a i karaoken men fick ändå komma till SM finalen! GRATTIS! Även Geten fick komma till SM, då han kom 3:a så grattis till han med...men sen var det nån okänd som vann så bajs på han! =P

Nu försöker jag få liv i Linnea så jag vet om och vilken kryssning vi ska boka... Men den som går idag går om 3 timmar och den som går imorrn har bara 2 platser kvar till den tidiga buffén. Men blir nog att vi åker imorrn å så får vi väl ta en sen buffé då. Kommer bli skiit skoj om vi kommer iväg! =D

Idag kanske man ska dra å bada...vädret säger så iaf!

Åka en jätte stor båt, hoppas man inte blir våt!

Jag <3 Sol = Sant!

Jag, Link, Jonas, Lollo, Jonathan och Pernilla åkte buss till Fjällnora igår. Vi hade med oss baugetter, musik och lite alkohol! Solen lös och det var skönt i vattnet! UNDERBART! Träffade Petta och hans vänner å dom hade EN plats kvar i bilen på vägen hem. Den snodde jag, så slapp jag åka buss! Hihi! =)

När jag kom hem så träffade jag Carolin och vi drog ner till Bullit. Tog en öl sen vandrade jag hemmåt medans hon satt kvar och önskade låtar och pratade med nytt å trevligt folk.
Hade naturligtvis glömt stänga av väckarklockan så den började tjoa å ha sig tidigt på morgonen, men jag somnade lätt om och sov lääänge!

Har för det mesta spenderat dagen ute på en filt i gräset med Elivs och Bandit tills jag började städa och tvätta.

Imorgon är det semifinal i fotbolls VM. Kanske ska man dra ner till O´Learys å kolla? Fast jag längtar mer till semimatchen som är på onsdag, Spanien-Tyskland! Det kommer nog bli en bra match. Nu när Argentina har åkt ut så hejjar jag på Spanien!

Dagen gick fort å jag fick inte så mycke gjort...


Semester!

Sådärja! Nu har semestern börjat! Och härligt väder verkar det bli också! NICE!!
Sista dagen på jobbet kanske inte var så kul, då jag råkade ramla med cykeln och fick faktiskt ett litet så på benet! :( Men men, som att inte mina ben har sår på sig överallt ändå...eller?

Fredag: Drinksmidarafton med tema heavy metal hemma hos Jonas A. Med utgång på bullit. Riktigt trevlig kväll och jag fick i mig många märkliga mjölkdrinkar och många drinkar som skar sig och såg väldigt oaptitliga ut! ;P

Lördag: Fest ute i Jumkil hos Barbro med några jobbarkollegor! Alltid lika festligt skoj! Har nog bland dom roligaste jobbarkollegorna man kan tänka sig!
Började med kubb, där mitt lag förlorade...2 gånger om!
Det blev god förrätt med gubbröra på macka, ännu godare huvudrätt med kött och hemmagjord potatissallad, godaste efterrätten med jordgubbar å glass! Och det slutade inte där! Nej det blev fika med sockerkaka och Baileys! =) (kaffe&whiskey för dom som ville ha)
TACK SÅ MYCKET FÖR EN OTROLIGT TREVLIG KVÄLL OCH FÖR ALLT DU BJÖD PÅ BARBRO!

Tillbaka inne i stan drog jag, Lina, Eva, Tobbe, Wivi och Sören till Katalin och hade lite mer mys med massa skratt!
Helt sjukt rolig helg!..Idag skulle jag egentligen tvättat, men struntar i det och åker och badar istället med bästaste brorsan och några kompisar! ;D

Sola och bada en varm sommardag, sånt gillar jag!


Tröttheten ger sig inte, men det gör inte jag heller!

Fy fan vad jag varit trött hela veckan! Men jag ger mig inte, sova kan man göra i graven! Nu ska livet lekas!
Den här veckan har gått sjukt fort btw.. och imorrn e sista dagen på jobbet på 23 dagar! SEMESTER FTW! Fast 23 dagar kommer gå fort. Men jag ska försöka utnyttja dom väl!

Igår var jag hem till min kära brorsson och var barnvakt medans Jonas jobbade och Lina på bio. Först tog vi en promenad och sen hem och mös framför två disneyfilmer. Vilddjuren och Kogänget, fan vad dom söög! =P

Idag ska jag ner på stan med Jenny. Tror vi ska dra till Etage och försöka krossa musiknördarna i frågequiz. Lycka till...men ja det finns ju alltid en pytteliten chans. annars kan vi ju bara vara sociala av oss och sjunga karaoke. ;)

Helgen blir fullspäckad som vanligt, och alkohol är förstås inblandad. Det var väl ett jävla drickande hela tiden, men va fan är det sommar så e det! ;)
Morgondagen spenderas hemma hos Jonas A med en drinksnidarafton i hevy metal tema! Sen på lördagen är det en jobbarkolega som gått i pesion för ett tag sen som ska ha en trevlig grillkväll. Bjuder på mat! Självklart kommer jag. ;)
På söndag så hoppas jag på sol, så jag kan ligga bakis ute i gräset!

Jag tar det stora klivet och leker livet!

RSS 2.0