Impulsiv? Yes!

YEEEEEES! =D Jag fick idag reda på att jag fick ledigt imorgon! Nice! Så imorgon kommer bli super, då min förkylning har blivit bättre, ser ut att bli halvfint väder och kommer hinna med att träffa å festa med många kompisar! =)

Min plan är att börja dagen med champangefrukost på Atterbomsgatan, sedan dra vidare ner till Ekonomikumparken. Sitta där å ta en lunch. Sen irra runt och slänga mig mellan parkerna och träffa olika kompisar. Sen om jag känner för det, orka ta mig till Flogsta för en grillning på ett av hustakena! Det kommer bli sjukt roligt!...eller de e min plan iaf ;) Full som en kastrull ska jag va! Ses under en filt i parken då! ;P

Sov två timmar när jag kom hem idag för att kurera mig mot förkylningen. Sen vid åtta tiden så tänkte jag krypa ner igen, men när jag skule ställa larmet på mobilen så såg jag att jag fått meddelande av Anna. Hon undrade om vi skulle ner på Stand up'en på Olearys. Så jag ringer genast upp och säger att jag är klar om 10 min. Så vi möts och går ner. Det börjar ju egentligen åtta, så vi missade ju ett par, men dom vi såg var nice! ;)

Anna stannade som vanligt kvar ute medans jag gick hem direkt efter. Eftersom det är Kvalborg var det mycket folk ute. När jag kom till bommarn som var nere för tåg så kom det ett gäng killar på 10 pers. Typ 17-18 år kanske... Först stod dom och hängde på stången som e nerfälld, sen så fort tåget swishat förbi så började några springa under bommen, och fler och fler följde på...tillslut var det bara en liten kille kvar. Men han stod kvar där och väntade! Fan vad duktigt av han! =) Snacka om att inte falla för grupptryck där inte! Bommarna var nere ett tag för det kom ett till tåg, men sen när bommarna öppnades så fick ju stackarn springa, för hans idioter till kompisar hade inte väntat på han! Stackarn..

2 saker du bör veta...
Jag är BÄST och imorgon e de FEST!


Nice kväll!

Många vårtecken hittar man nu...Vitsippor, glassande sol, lukten från grillat kött, sena ljusa kvällar och SMÅKRYP!

När djuren vaknar upp ur sitt ide är dom tydligen hungriga... Här är ett GÄNG med myror på en äppelskrutt! blää!

Idag har det grillats med Jonas, Carolin och Björn! Jag grillade kyckling som jag rullade in med ungsrostade grönsaker i ett tunnbröd med bea! Det var smaskens! ;) Sen satt vi å spelade ett spel som heter Orangino resten av kvällen. Lite svårt då vi inte känner Björn så bra för det går ut på att man får ett påstående, sen ska man lägga ett kort av fyra möjliga där 1. Stämmer inte alls 2. Stämmer till någon del 3. Stämmer i huvudsak 4. Stämmer mycket bra. Och så vinner man "pluppar" om fler tycker som en själv. =) Jag skulle vunnit om det inte för att jag fick så dåliga och svåra påståenden! =( Jonas vann ena gången och sen vann Björn andra.




Trevlig kväll med massa spel, då kan inget gå fel!


Nej!

Gud vad trött jag var imorse! Har två alarm, men hade lyckats stänga av båda. Men vaknar av radion när den slår på lagom till morgonpasset i P3! Så då blev jag lite stressad. När jag sen går in på toaletten för att borsta tänderna, kommer jag på mig själv att jag står och målar ögonbrynen! Men hallå! Det var borsta tänderna jag skulle göra, inte sminka mig! Och jag brukar inte ens sminka mig innan jobbet å isåfall bara mascara!? Man kan säga jag var sjukt trött! Tur att det var en lugn dag på jobbet för tröttheten försvann inte och på råga på allt har jag blivit förkyld igen! =( Orka!! Men jag hoppas den försvinner fort å att jag iaf orkar jobba, var ju sjuk en hel vecka för en månad sen... Och så vill man ju orka festa å ha kulfredag!

Så vad har jag gjort efter jobbet idag? Började med att betala räkningar, sen sov jag i 3½ timme, lagade mat och nu sitter jag här. Och efter det här blir det duschen och sen sängen! ;)

Blir mycket ligga i sängen å drömma mig bort, så kanske jag blir frisk inom kort!

En roman!

Okej, jag har ju inte bloggat sen i fredags och det har hänt sjukt mycket i helgen så nu kommer jag typ skriva en roman här, men den som är nyfiken vad jag gjort och orkar läsa den, varsågoda!

Dom där svamppirogerna jag gjorde i fredags...

...dom var inte goda! Så nej det tänker jag inte laga igen.

LÖRDAGEN börjar med att Lina kommer förbi med Nathaniel klockan halv tio för jag ska vara barnvakt. Jag och Nathaniel tar bussen ut till pappa/farfar i Storvreta där det var gårdsstädning.
Gårdsstädning=Fint väder, sopning och krattning, mycket folk, hoppborg, korv med bröd, fika och öl!
Vi stannade där hela dagen tills det var dags att lämna över Nathaniel till hans andra barnvakt då jag skulle iväg på fest. Så vid femtiden tog vi bussen tillbaka till stan.
Bilder på Nathaniel på Jesses cross och i hoppborgen/rutchkanan:




Så när jag hade lämnat av Nathaniel hos Tomaz så gick jag hem och gjorde mig iordning för fest! Maria och Emelie fyller år snart, så dom hade födelsedagsfest hos Maria som nyligen flyttat till Gottsunda.
Hoppar på bussen till "gettot" och går till angiven adress Bandstolsvägen 5, men där var portarna låsta så jag ringde, men fick inge svar. Ringer några minuter senare och får då reda på att Maria den blonda lilla knäppisen inte har angivit rätt adress! Hon bodde ju på Rangströmsvägen 5! Men det var typ bara över vägen så det var ju tur. Och när jag hörde henne prata med någon i telefon så sa hon tillochmed RANGSTOLSVÄGEN! Haha, hon e ju bara för skön!
Festandet sattes igång, var mest tjejer. Tror det var typ 10 tjejer och en kille! =P Men hur kan en fest med massa tjejer sluta? Fnitter, tjejsnack och panik över hur man ska hinna lägga sista make-up:en innan taxin kommer! Haha! När vi hoppar in i taxin, så ska nån av tjejerna (inte jag!) dra upp sätet i bilen genom att dra i en svart spak, men lyckas inte så bra. Då frågar chauffören: Ska jag komma? Och alla tjejer (som alltid verkar hitta något att relatera till sex) brister ut i asgarv!
Nere på stan ville alla gå in på Flustret, men två av tjejerna var bara 21, och det tyckte vakterna var för ungt. Men vi andra tre (Katta, Maria och jag) gick in på flustret för att Maria ville träffa en kille som skulle dit, men vi lovade (observera, inte jag! för hade bara råd med ett inträde) att dom skulle komma till dom på platina om två timmar.
Väl inne var det dött med folk, men det ändrades snabbt! ;) Blev visst så att Maria och Katta stannade kvar hela kvällen. Opps! Men dom hörde iaf av sig till dom andra två...
Det är inte undra på att jag blev så jävla bakis idag, då typ allt förutom shots fick blandas i min mage! Drack öl, vin, cider OCH drinkar! Sen somnade jag inte förrän 05.40 och fick bara sova i 3½ timme!

För på SÖNDAGEN ringde klockan kvart över 9. Då var det bara upp och göra sig iordning för att hämta Nathaniel igen hos Tomaz. När jag vaknade märkte jag förövrigt att jag bara hade ett örhänge och en lösögonfrans, det jag är rätt säker på att jag hade två av kvällen innan! :P
När jag hade hämtat Nathaniel så gick vi hem. Ja han gick alltså, så det tog en halvtimme! :) Tur att vädret var fint, gick bara och njöt i solen. När vi kom hem var han rätt trött och somnade redan klockan elva och då tänkte jag att jag hakar på! Likt Elvis som betedde sig bakfullare än mig...

Men då kom jag på att jag hade ju hittat en plånbok på Flustret igår, så tog tag i den saken och letade reda på ägaren. En glad tjej som inte ens märkt att den var borta! haha, bra där... Dom kom förbi och hämtade den och jag fick 200:- i hittelön! ;D
När Nathaniel vaknade så åt vi och sen gick vi till affären. Ja han gick även nu med, så tog 30 minuter till affären och 40 minuter hem. Jävel på att använda sina dryga 40 cm(?) små ben. Efter det blev det bus ute i lekparken!




Timmarna gick rätt fort, men dom sista 2 var rätt tunga och jag hade väldans lust att sova! Men tillslut gick vi och mötte Lina! Hon bjöd på mat så medans hon lagade den tog jag mig en liten lur på hennes soffa. hihi
Jättegod mat blev det, Enchalades eller vad det heter... Sen gick jag hem och här sitter jag nu. Ska väl bädda ner mig i soffan å slå på tv;n snart!

Effekten av att varit ute så mycket i helgen blev att jag bränt mig i ansiktet. Röd, svider lite på näsan och sticker på läpparna. Lina erbjöd "after sun", men sånt e bara för mesar! .....eller? Hm, kanske jag får ångra mig sen men.
Effekten av att en full Lizette har en vit tröja på krogen resulterar i följande....
....Vad i helvet har jag gjort?! Lycka till få bort det där!

Tror jag nu lyckats få med allt jag ville få sagt. Hoppas du hade lika skoj helg som mig! ;D

Hur i helv*te ska jag orka med sista april? Får bli en vecka med massa chill!


Pokerkväll!

Idag ska jag ge mig på något nytt! Ska testa göra svamppiroger! Det låter ju gott (om man tycker om svamp) och verkar inte vara så svårt att göra, så det blir nog bra! ;)

Sen ska jag tillbring resten av kvällen framför datorn å spela poker. Har anmält mig till 3 st tuneringar! =) Så nu får ni önska mig lycka till så hörs vi imorgon. Kommer iofs bli en händelsefull dag imorgon så får se om jag hinner med att blogga då, annars hörs vi på söndag! ;)

Jag skulle kunna leva på svamp tills jag får kramp!

Magträning!

Fan tredje torsdagen i rad som jag var på Kick Ass stand up! Idag fick jag med mig både Anna och Malin, eller egentligen var det väl Annas idé. =P Så jävla roligt! Och så får man ju träna magmusklerna en hel del av allt garvande. ;)
Hörde att Kodjo Akolor skulle komma dit snart, vet inte riktigt när men det måste jag kolla upp. Han e ju en favorit från morgonpasset i p3 så skulle gärna vilja se han! =)

Nu vill Elvis ha mig i säng, bäst att lyda så jag inte åker på däng!


Älskade vän!

Regn...trist! Och det snöade tillochmed när jag cyklade med posten idag!
Jag invivgde ju grillen igår, fattar inte vädergudarna att det är vår och ska vara fint väder!? Grillningen igår blev kanske inte så lyckad, men för att varit första gången jag gjorde allt själv från början till slut så får jag nog vara nöjd, alla bitar utom en gick att äta. ;) Lite brända och knapriga blev dom väl, men alla vi som åt hade ju tänder så! =P Ja Anna kom också över sen, så hade ju två som provsmakade!

Fick skjuts hem av pappa idag från jobbet för att han skulle ändå köra hit ölen jag köpte på färjan i helgen. Å det passade ju bra om det skulle vara sånt härnt väder! =) Ja du hörde rätt! "ölen jag köpte".... För första gången i mitt liv har jag köpt en låda med öl! =D Fast en hel del av den kommer ju gå åt redan på lördag, då blir det inflyttnings/födelsedagsfest!



Nu ska jag laga mat och sen bege mig ut i regnet för att träffa en kompis jag inte träffar allt för ofta. Men det ska det bli ändringar på nu när hon har flyttat så nära mig! =) My sexy little bitch! Wiiieee! 

På lördag kan du mig i Gottsunda skåda, om du vill se mig dricka ur min premiärlåda!


Grillning!

Det är tomt på jobbet... Lina, min typ ända tjejkompis på jobbet har varit borta i en hel vecka nu! :(
Först var hon på utbildning i två dagar och  resten av dagarna har hon varit hemma och flyttat! Men nu får hon snart ta å komma tillbaka tycker jag, vem ska jag annars gå å visa mina naglar för å få sympati när dom gått av!? Det är ju inte direkt som att killarna bryr sig!

Idag har jag varit hos en annan Lina (min svägerska). Vi har dansat till Mora Träsk! =) De e bra jobbigt ibland asså, men kul!

Nu håller jag på å förbereder för en grillning. Ska snart sätta på grillen. Jonas kommer över och avnjuter den goda maten med mig! ;) Fast jag brukar alltid slippa sjäva grillnngen då nån annan brukar ta den medans jag fixar god sallad och klyftpotatis, så får hoppas det inte är kolbitar vi lyfter av grillen sen! =P

Dansa till Mora Träsk å bränn lite fläsk!


Matplanering!

Redan har en ny vecka satt igång! Idag har jag varit duktig och gjort en matlista för 2 vecka och varit och köpt allt som behövs. Så nu ska jag förhoppningsvis inte behöva handla på ett tag! =) Inte för att det är jobbigt att åka å handla, men blir oftast lite impulsivköp som leder till att det står å blir gammalt och måste slängas..

Så såhär ser min mat ut den närmsta tiden:

Måndag: Potatis och isterband med rödbeter

Tisdag: Kebab och ris med vitlökssås

Onsdag: Potatisgratäng och karré med bearnaisesås

Torsdag: Potatis och köttbullar med brunsås&lingonsylt

Ferdag: Svamppiroger

Lördag: Rester

Söndag: Lasagne

Måndag: Chicken á la King och ris

Tisdag: Makaroner och korvgryta

Onsdag: Chiliconcarne med ris

Torsdag: Taccopaj

Fredag: Grillspett någonstans på någons grill

Lördag: Köttfärspaj

Söndag: Köttfärssås med spagetti
Måndag: Torskfiléer med potatis och dillsås

allt serveras förstås med en god sallad! ;)

Hmm?...Tydligen inge Håkans bar idag. =( Jävla hocky! Jaja, jag ska sitta å kolla på nåt annat och mysa med Elvis!

Äta bör man, annars dör man!


Den ska dit å den ska dit...

Sitter nu lite halvt bakfull och sorterar tvätt, tvättid klockan tolv! Urs inte alls på tvtthumör idag, men men ...det ordnar nog upp sig! ;)
Gårdagen var kanon nice! Alltså man har ju bara 75 minuter på sig på buffén att hinka i sig så mycket vin/öl som möjligt och jag vet sist jag förökte fick jag bara i mig 2½ glas vitt vin. Men igår blev det personligt rekord med 4½ glas! =) Nästan så man inte hann med att äta, men ändå lyckades jag äta av allt det goda och blev proppmätt! MUMS! I like buffé på ålandsbåtarna!
Efter buffén gick vi vidare till baren och söp mer, spelade på automaterna, fyllesnackade och dansade. Helt plötsligt var vi tillbaka i sverige.
Av 10 stycken som var med på resan drog tre av oss vidare till terassen. Pappa, jag och Peter. Där mötte vi upp pappas sambo och hennes syster. Söp ännu lite mera och jag spelade mest black jack medans dom satt och snackade. Sen drog vi vidare till Flustret där pappa (fullast av alla) betalar allas inträde! =) NICE! Danasade tills fötterna gjorde sig påminda om att dom ville hem och hoppa ur klackskorna och hjärnan påminde sig om en kudde att vila mot! Så vid tvåtiden drog jag hem och lät dom andra festa vidare till stängning! =)
Jävligt skoj dag/kväll! Fast nångång under kvällen fick jag en armbåge på piercingen, vet inte var, när, hur men jag vet att det gör ont där nu! =(

Det är kul att härja på en finlandsfärja!


Båtresa!

Gårkvällen var rätt lugn. Simon kom hit å höll mig sällskap.
Men idag blir det en fartfylld dag! Börjar med en båtresa med jobbet.
Eller det är ju inte precis många som ska med, men 10 kanske?
Blir nog super kul iaf, pappa ska ju med så... :P

Sen när vi kommer tillbaka vi niotiden
 så ska jag försöka bege mig till Therese för tjejkväll,
om inte klockan blivit så mycket att dom e påväg ut
 för då väntar jag tills jag kan möta dom på stan ist.
Så blir det utgång sen! =)

Superduperlördag med fylla, jag ska alkoholen hylla!


Stand up!

Bråttom bråttom, men måste ju hinna blogga! =)

Slagit fel kod på mitt bankkort då jag trodde jag handlade med ica kortet (så slog ju den koden) så nu när jag skulle ta ut pengar så åt bankomaten upp mitt kort! =(
Men jag ringde swedbank och fick det fixat. Dom skickar hem ett nytt inom en vecka med samma kod! Så det var ju bra, men nu är jag utan kort... Eller satte över pengar till min brorsa så han skulle ta ut pengar till mig imorrn så jag iaf har pengar på lördag då det blir kryssning med jobbet! ;D

Nej nu måste jag göra mig iordning, ska iväg till O´learys och kolla på stand up med Anna!

Man bör tänka innan man slår pinkoden 3 gånger fel för fort, då tar bankomaten ditt kort!


Vårkänslorna sprudlar!

Fan vad fint det är ute!
Tar på mig mina schygga glajjer och glider iväf i postbilen. Så skönt att springa runt å dela ut post med solen lysande, barn som är ute å leker, fåglar som kvittrar och småkryp överallt...okej det sista är inte så kul, men det visar att sommaren är påväg ;)

Nu ska jag göra mig iordning för utgång. Ska träffa Anna nere på stan om en timme. Kanske drar till VIP och tar en fördrink där kostar ju allt 25:- på onsdagar sen blir det spelning på Williams. Kanske en öl eller två slinker ner också.

Det händer att jag ser ut såhär när jag är i mitt essä. Bara så ni vet! ;D



Så jävla het!...eller?

På med glajjor å berätta hur du mår, de e ju för fan vår!


Lätt som en plätt!

Idag har jag haft finbesök! =D Simon var här, fast han åkte precis hem. Jag lagade paj för första gången i mitt liv. Var ju tvungen att prova för det var så lätt! Tycker egentligen inte ens om paj, men sist jag var hos mamma fick vi köttfärspaj, å den var faktiskt god. Så jag fick receptet, så gick vi å handlade, sen var det ara att steka köttfärs i med kryddor, röra ihop pajdegen trycka ut den i en form i med köttfärsen och sen in i ugnen! =) ja det kommer jag iaf laga fler gånger!

Nu är jag jätte trött och ska sova så jävla skönt! God natt!

Paj med köttfärs är ingen pärs! ;)


Raymond och Maria!

Då har veckan satt igång igen! Känns skönt. Men är inte alltid kul å vara brevbärare så här på vårkanten.
Småkryp på alla lådor och spindelväv överallt som man får på både händer och i ansiktet!

Satt på Raymond och Maria på hög volym och ska sätta fart på mina städhormoner! Finns det bättre städmusik så säg mig liksom! :P

Haha, Elvis är knäpp! Han ser nog små flugor i luften. Håller på å hoppar och sätter ihop tassarna i luften, ser jätte söt ut! =) Stackarn har varit väldigt ensam i helgen. Men nu är matte hemma och då ska det gosas hela tiden...förutom när han är ute och springer av sig.

Nej fram med den där pinnen med tyg på ena änden, för här ska det moppas! Eller ja först, plockas undan, dammas å dammsugas men sen så!

Städa är kul å det ska göras även fast det inte är jul!


Simon!

Fredagen hann jag bara hem, sen direkt iväg till Enköping för att träffa Simon. Satt där hemma å kollade på Shutter Island och 2012 med några bärs. Idag har det varit kalas hos Elin. Riktigt trevligt, sen tog jag bussen till Simon igen. =) Så nu sitter jag här och är full å dryg å bloggar! =P På bussen träffa jag en jätte trevlig tjej som hette Ulrika och hon fick verkligen att den 50 minuters långa bussresan att kännas som en kvart! Och dessutom så bor hon bara ett kvarter ifrån Simon,så hoppas man träffar henne igen.
Nej nu ska jag väl vara lite social med Simon så han inte tror att jag kommer hit bara för att få sova i hans jätte stora å sköna säng! =P

Varför är Simba blöt när han vaknar? -Han har sovit i sin SIMBAssäng? hahahaha

Stand up!

Idag kom deklarationen och jag fick tillbaka pengar!
 ....men hur mycket? FEMTIOEN fjuttiga kronor! =(

När jag åkte ut till sävja för att börja dela ut post så var det en fasan som gick över gatan. Men han var duktig och använde övergångsstället. När jag sedan kom tillbaka 4 timmar senare så gick den över vägen igen på samma ställe fast inte precis på övergånsstället, fast åt andra hållet! haha Så söt så jag tog ett kort på den..

Snart ska jag iväg till O´learys å se lite stand up.
Är blandannat en bekant som ska upp på scen. =)

Jag älskar att skratta å fnissa, så det här får ja inte missa!


Spänningen ökar!

Boken jag läser (Shutter island) har varit lite halvseg i mitten och därför har jag inte läst så effektivt. Men nu har spänningen taggats upp igen och jag sitter som klistrad! Ett kapitel innan jag somnade igår, ett kapitel när jag vaknade, ett kapitel när jag kom hem efter jobbet. Synd att den snart är slut nu, men då ska jag se filmen ist. =) Efter jag hade kommit hem och läst så drog jag till simhallen. Fick även med mig brorsan idag för engångs skull. Det var bra, för jag simmade bakom han hela tiden...använde han som dragkrok liksom! =P
Så nu har jag nyss ätit och är helt slut. Ska krypa upp i soffan och läsa lite mer!

Simma, simma tills ögonen bara ser dimma!


Väntan..

Vad skönt det var att få komma igång och jobba igen efter en helt fullpackad långhelg med festande, ätande och äventyr!
Igår pratade jag med Kela om vilken dag vi skulle leka och hon skulle ringa idag. Så sen jag kom hem har jag väntat och väntat, men ingen ringde. La mig ner och vilade i 1½ timme utan att nån telefon ringde.. Men då antog jag att hon fått annat för sig och glömt bort mig. Sånt som händer... Jag traskade ner till affären och handlade lite mat sen gick jag hem och lagade lasagne. Blev lite sent men gott! ;D

Ring! Ring! Bara du slog en signal!

En röd måndag

Som jag sa igår; SKÖNT MED EN TILL LEDIG DAG!
Tror jag verkligen behövde den asså... Sov till klockan två!
Men har iaf hunnit med att städa upp här hemma, för det såg för jävligt ut! Hade ju tänkt bege mig till en kompis som är nyinflyttad i närheten, men får inte tag i henne så funderar då på om jag ska dra ner till simhallen istället. Något måste ja iaf hitta på. Kanske ska man använda cykeln för första gången i år!?

Snipp snapp snut, så var påsken slut!


Ölen drar ut mig på äventyr!

Kvällen började med 5 singeltjejer och 5 singelöl och redan då visste jag att det här kan sluta hur som helst! =) Efter att ha suttit hemma hos Malin och haft väldigt mycket tjejsnack så drog vi vidare till Queen Victoria för att se Enemy is us. Satte oss ner och drog en öl sen rörde vi oss in mot spelningen då jag med min vanliga otur tappade bort allt folk. =P Men då får jag en helt crazy idé. Jag får för mig att åka till Simon! Så full och knäpp som jag är satte jag mig på en buss till Enköping. Simon kom å mötte mig vid bussen sen gick vi hem till han och satt å pratade och lyssnade på musik i två timmar sen var jag sååå trött och somnade. Skönt å vakna upp i en underbart stor och skön säng! Fast som den prinsessa som jag är vill jag ha många och stora fluffiga kuddar i sängen inte en liten platt å hård klump! =P
Vi låg å drog oss i den där underbara sängen ända fram till klockan 2 sen drog vi ner och åt pizza! Mätta å belåtna gick vi upp till han igen och la oss å kolla på film. Efter ett par timmar upptävkte jag att klockan hade gått otroligt fort (som den brukar när man har roligt) så var nog dags att bege sig hem till stackars Elvis.

Skönt att man är ledig ytterligare en dag! Men imorrn blir det fan städning och lite träning hoppas ja! =D

Som man bäddar får man ligga!

Påskafton!

Sådär då var påskfirande hos föräldrarna avklarade! ;) Har blivit alldeles för mycket mat och godis och alldeles för lite öl! =) Men nu ska jag hoppa in i duschen å göra mig klar för att fira påsken med kompisarna på stan och med mindre mat och godis men med dessto mer öl! =P

Glad påsk!


Glad Påsk!

Ölen flödade på rätt bra i början när Jonas bjöd mig på Red Stripe men det kanske var för att den typ smakade vatten!? Sen fortsatte jag med Stockholm och Kung, men ingen av dom var nå vidare god så tog mig år och dar att få ner dom och vips så skulle vi dra ner på stan. Så när vi kom ner till stan sa jag till Anna, nu skiter vi i ölen och super som riktiga kvinnor! Så då blev det shot, redbull vodka och en jävla massa rosa pantrar! =D
Så det blev inte så mycket öl, men så jävla kul var det iaf! ;) Tänkte att jag tar med mig 6 öl när jag åker till pappa idag, för blir ju där hela kvällen fast får inte dricka för mycket, ska ju köra vidare till mamma imorrn. Så kanske jag hinner hitta nån god öl bland dom!

Nej nu ska jag hoppa in i duschen och sen över till brorsan å städa upp efter gårdagen!

Öl blev till drink å shot, men det är för att det är så jävla gott!


ÖL!

Igår så drog jag till Simon efter jobbet, eller var hem först. Skulle bara duscha lite snabbt. Var hemma 40 minuter, men parkerade bilen utanför min port för jag tyckte det var så onödigt att åka bort till parkeringen för då behövde jag ändå gå in å hämta småpengar. DET SKULLE JAG INTE GJORT!
Tror ni inte parkeringsvakten han vara där och lägga dit en sån där rolig lapp i framrutan eller!? Så nu har man blivit 350:- fattigare på sin lathet! Men men....det är smart att vara efterklok. Men man lär av sina misstag. Det där var andra men hoppas jag inte får nå fler på minst 10 år nu! =)



Idag blir det Taccokväll med en massa öldrickande! Vi ger oss på "Operation lära Lizette att dricka öl" igen eftersom jag var sjuk förra gången vi skulle ha de.
Så kom nyss hem från systemet med 15 st olika ölsorter! =) Hoppas jag hittar nån av dom som passar mig för att ta med till sweden rock!
Tur att man har en sån snäll svägerska som ville köra till pappa imorrn när vi ska dit på påskmiddag för annars hade jag bara kunnat dricka typ 6 styckna.. Tack Lina!

Idag ska jag bli as-kalas å tömma varenda öl-glas!


RSS 2.0