Seeeg-Söndag!

Usch vad seg jag varit idag. 
Har bara suttit på samma fläck i soffan med datorn i knät sen kl 8 imorse förutom när jag gått in i köket och lagat mat, gått på toa och när ja tog en tur till kvarntorget för att köpa lite godis.
Men imorgon e det ny vecka å då ska ja försöka ta nya tag. Äta halvnyttigt och regelbundet och röra på mig lite mer än bara promenaderna fram och tillbaka från jobbet. Så får vi se om jag kanske blir en lite piggare människa! ;) Eller är svaret att bara sluta dricka så förbannat hårt? =P Näää de tror ja inte på!

Trött å seg, men imorrn tar ja nya steg!

PartyParty-Lördag

Ja party blev det allt! Fy vad roligt det var!
Ja igår åkte jag till Elin i Flogsta på fest. Vi söp, fnittrade, dansade, körde sanning eller konsekvens (med kortlek) och förstås hade sönder några glas. När Elin fyllde år i slutet av oktober fick hon 6st vinglas av mig, efter alla fester där hemma så har hon nu bara ett glas kvar :P Men de e ju tur att dom har fler vinglas...

När vi skulle bege oss ner på stan så tror jag att jag glömde min hjärna på hatthyllan för jag kommer inte ihåg så mycket vad som hände sen. Men när jag hade kommit hem hade jag iaf varit hungrig, för jag hade tydligen ställt mig å kokat makaroner och värmt korvgryta. Nu e det disk å kladd överallt så blir nog till att städa köket idag.

Jag har varit dålig på bilder, därför tänkte jag bjuda på nåra "såhär-kan-jag-se-ut-dagen-efter-bilder"

Läskig!
Försöka se mindre läskig ut..

Igår full å glad, men nu behöver ja ett bad!


Ont-i-huvudet-fredag

Jobbig dag på jobbet, med en massa reklam å tidningar! Men jag överlevde iaf! =)

När jag kom hem var det raka vägen över till Jessica för hon skulle laga mina fejk-läder-byxor. Dom hade spruckit i linningen för att jag går å drar upp dom hela tiden, men hallå jag hade ju bara använt dom EN gång innan jag såg att dom hade spruckit... Dåligt skit material!
Men Jessica är en hejjare på att sy och fixade det där på en kvart! TACK! <3 Och snyggt blev det också, syns knappt att dom e lagade, eller nångång varit trasiga.. Men får se hur länge de håller. Jag ska iaf vara försiktig när jag tar på mig dom å inte dra i dom så mycket!

Efter jag hade ätit (potatis, kött å bea, mums) och satt mig ner vid datorn så märker jag att jag har ont i huvet å börjar fundera varför. Tänker att jag kanske behöver en dusch, så tar mig ett varmt å skönt bad istället... Men inte försvann den inte. Så nu sitter jag och funderar på om man kanske kan supa bort den, men ska ju festa så hårt imorrn så kanske måste ta det lugnt med drickan idag! Hmm?...

Bättre att ha ont i huvet, än att det är kluvet!


Hällveetesdag!

Å herregud vad skönt att den här dagen snart har tagit slut! Varit en helvetesdag på jobbet idag, om jag inte hade haft så snälla kollegor som hjälpte mig idag skulle jag inte varit inne förrän halv sju kanske? De e ju bra att det finns plogbilar, men det är inte bra att dom plogar upp snön framför brevlåderna så man inte kommer åt dom! Grr!
Så som tack för deras hjälp har jag ställt mig å bakat havrekakor åt dom! =)

Händelsen: Det började med att jag var sen ut, kom inte iväg förrän kvart över tolv. Det första jag måste göra är att åka å tanka. Varje bil har antingen ett Statoil- eller OkQ8-kort i bilen som man använder vid tankning. I min bil har jag Statoilkort eftersom det finns en Statoil ute i Sävja. Men idag hade jag en annans bil där det var ett OkQ8kort. Så jag måste först ta mig ut till Kungsängen för att mätta bilen. När jag kommer fram dit så är kortläsaren ur funktion och då börjar svordommarna flöda! Men jag åker ut till Sävja, letar upp min kollega Lina och lånar hennes Statoilkort. Åker å tankar. Sen börjar jag att äntligen dela ut post, klockan har nu blivit 12.40.

Men eftersom plogbilen hade skottat upp högar framför alla lådor var jag tvungen att gå ur bilen och pulsa mig upp på vallarna för att lägga i post, så tre gater som brukar ta 15 minuter tog idag 30. Åker vidare till nästa ställe, men märker att bilen går trögt. Den vill liksom inte växla.. (automat) Så kommer jag till en backe och kommer inte upp för backen så jag bestämmer mig för att åka en annan väg som inte är lika brant. Kommer ut på 70-väg, men bilen går bara i 40. Har knappt nå batterier på telefonen så bestämmer mig för att åka till en annan kollega, Larsa, för att låna hans mobil. När jag väl stannat kom jag inte därifrån, nu la bilen av totalt! Hur mycket jag än gasade rörde sig inte däckerna!? Ringer och får beskedet att dom kommer ut med en ny bil men vet inte hur lång tid det kommer ta så ja ber Larsa köra mig till garaget så jag kunde dela ut post med cykel så länge.

Packar över allt till Larsas bil, åker till garaget, packar cykeln. Men då märker vi att Larsas mobil inte heller har nå batteier kvar, så hur ska dom nu få tag på oss? Vi lastar av cykeln igen in i Larsas bil och åker tillbaka. Lastar in allt i min bil igen så står jag där å väntar på dom istället. Hade ändå inte gått att cykla i den här snön...
Ca 10 minuter senare kommer min nya bil, lastar in allt i den. Klockan är nu 14.00. Och sen kör jag till kollega nummer tre, Rasmus. Berättar för han att jag behöver hjälp men eftersom han inte hittar på min linje hjälps vi åt att bli klara med hans och sen ger oss på min linje tillsammans. Fick låna hans mobil så jag kunde höra av mig till Lina igen också.

Så där pulsar jag och Rasmus fram med väldans fart och till slut dyker Björn och Mats upp för att hjälpa till. Larsa hade berättat till Björn och även Mats om min otursdag och dom var snälla som ville hjälpa till. Nu hade vi inte mycket kvar när både Larsa och Lina kom för att också hjälpa till, så jag skickade tillbaka dom. Men tackar ändå dom eftersom dom tänkte på att hjälpa till... Klockan 16.00 var vi klara för att åka tillbaka. Självklart har det hänt nåt på vägen så stod i lång kö för att komma in. Var inne till halv fem!

Tog skjuts av pappa hem sen. Sköönt! Helt slut efter den här dagen jö!

En hällveetesdag, sånt hatar jag!


Matshopping!

Snö, snö å mera snö... Det bara rasar ner från himlen! Så idag har man pulsat sig fram genom snön med post! Tur att det finns kläder så man håller sig lite varm, hade inte varit så kul att springa omkring naken. Snacka om att ligga förkyld för jämnan!
Tog skjuts hem av pappsen. Ibland e det bra att ha sin pappa på samma jobb =) Han släppte av mig vid affären för idag var det dags för lite storhandling. Hade ju inte så mycke mat hemma å äta bör man annars dör man...har ja hört... Det blev inte så dyrt, men tugnt! Skulle ju släpa på skiten hem sen också (typ 1 km). När jag kom hem så vägde ja matkassarna å jag hade burit på 13,5kg! Stackars mig, nu behöver ja ju massage igen, men fortfarande ingen som ställer upp... =( TASKMÖRTAR!

Inte har man nån lust att pulsa ut i snön igen nu när man fått upp värmen, så ska bara sitta å glo på tv å leka med datorn hela kvällen... Fast nu ska jag laga mat. Fast blir nog nåt tråkigt som makaroner och falukorv. Om ja inte orkar göra nån liten korvgryta...

Här är en bild av allt jag köpte! =) Ser gott ut...
Köttfärs, kebab, kebabsås, bearnaisesås, svartpeppar, potatis, champinjoner, smör, sallad, gurka, falukorv, isterband, leverpastej, fläskkotlett, fläskfilé och matlagninggrädde.

Nu har jag handlat maten, så jag kan äta gott från faten!


Lite klokare!

Idag har jag haft besök av en man från facket. Vi har pratat försäkringar och pension, så nu vet jag lite mer. Känner mig faktiskt rätt klok! =) Men eftersom jag inte ska jobba kvar på posten så länge till så tyckte faktiskt han att det inte var nån idé att gå med i Seko. Men ska träffa han igen när det är dags för det där jobbiga "orangea kuvertet" så ska han hjälpa mig bli lite klokare på det här med pension och sparning. För jag e så dum som inte fattar nåt och därför bara kastar det där fult färgade kuvertet...

Nu sitter jag å spelar poker på nätet och väntar på att Paradise hotel ska börja! =D Fast man kanske skulle lagt undan dom där 200:- jag satte in på pokern å börja spara till pensionen?...Nää, e ju roligare att spela för dom! ;P

If you not in, you cant win! =D

Slit å släp...

Usch vad kallt det är att cykla med post, och veckan ser ut att bli ännu kallare å snöigare... Är det inte vår snart?!
Inte så skoj dag idag, man kan ju inte börja första dagen efter helgen med tung reklam, men så vart det! Var ju helt slut i kroppen efter gårdagens tokigheter. Vi äter lunch precis innan vi åker ut och såhär kände ja och Lina idag på lunchen:

=) Vi ville bara sooova! Inte åka ut å cykla i kylan!

Han som tog kortet heter Mattias "the fotbollsplayer" Persson och ser ut såhär:

När våran starke adolf på jobbet lyfter två personer (iofs två småkillar) så ser det ut såhär:

Det här är Lina, tjejen på jobbet som förgyller min vardag!:

Och såhär ser jag ut på jobbet, eller gjorde iaf idag:

Här är lite fler bilder på mig och Lina från nåra tokiga stunder på jobbet:





Annars har man ju fått lön idag, så har precis suttit å betalat alla räkningar. Så man blev ju 4700:- fattigare på engång =( Men men nu har man pengar igen iaf! =D

Älskar att jobba med Lina, hon får mig att flina!


Pulkaåkning!

Igår hade jag jätte tråkigt tills min tokiga granne Carolin kom över för att göra sällskap under en film! Det blev choklad, popcorn och grogg så man blev både tjock å lullig! =) Filmen vi kollade på handlade rätt mycket om sex och en viss stor snopp och det är ju verkligen Carolins favvoämnen, så hon trivdes som fisken. Ja just det ja, på tal om fiskar.. Vi hade små gulliga iskubsfiskar i våra groggar! Carolin kallade dom Fishydrinks. Gud vad hon kan vara smart ibland. Ja men bara ibland...
Vi satt som två töntar med våra datorer i knäna brevid varann och skrev på msn, då skrev ja till henne -"ska vi toppa mina toppar?" Och med det så menade jag såklart att vi skulle klippa lite i mitt hår, men på nåt sätt lyckas hon få det till nå konstigt. Så här lät hennes tanke -"haha, va kul, ha på sprutgrädde på lizette´s bröst." Hur kunde hon få det till det?? De e nog bara för hon e lite tokig!



Å idag har det varit en KANONDAG!
Åkte iväg till Sunnersta backen med Tessan å Camilla där det blev galet rolig pulkaåkning! Blev många vurpor och det kommer vi få minnas med blåmärken. Fast jag var ändå rätt bra på att hålla mig kvar på pulkan/tefatet, gjorde väl kanske bara 3 riktiga vurpor, medans dom andra två åkte mer brevid pulkan än på den. Å Camilla var en höjdare på att alltid lyckas hamna på huvet. Men nångång ska man ju använda det också, hihi!

När vi hade satt oss ner för en liten fikapaus så såg vi nåt märkligt.. Var nåra som kom med en luftmadrass, ja en såndär tunn alltså som man har i vatten. Och både jag å Camilla tänkte först att det där kan ju inte gå? Och om det går lär det ju inte gå så fort... Hon som skulle använda den var rätt stor också så vi började fnissa och undrade hur det här skulle gå. Inte nog med att hon var stor, hon hade även en fullpackad ryggsäck på sig också. Hon gjorde sig klar för att åka och då spärrades våra ögon upp mer, hon skulle inte åka själv utan hennes kompis skulle också på den lilla neonrosa tunna madrassen. Å vi ba´ de där går ju ALDRIG! Men så flög dom ner för backen i väldans fart! Jag och Camilla vänder oss mot varann å säger -"De funka!?" och så vänder vi oss tillbaka å kollar, å då säger det bara PANG! Och madrassen hade gjort sitt... Vi garvade tills vi tappade andan, så förbaskat kul! Men det gick ingen nöd på tjejen iaf för hon tog fram en sopsäck som hon hade tagit med sig i reserv, som tur var. =P



















När ja kom hem var jag helt slut... Kommer garanterat sova som en stock inatt!

Vi körde pulka så snön yrde, för vi visste inte hur man styrde!


Bankjävel!

Här har man gått ner till stan med 6,8kg i småmyntryggen för att växla in. Men när jag kommer fram till banken så är det inte öppet?? Öppetider mån-fre. WHY?? Tänk om man inte kan ta sig dit på vardagar å bara på helgen! Bajs, kiss å kukröv så fick jag bära skiten med mig hem igen! Grrrr! Min rygg behöver massage nån som ställer upp?
Men jag köpte iaf ett tefat så jag kan swischa ner i väldans fart i sunnerstabacken imorrn, för då blir det pulkaåkning! =) Så jävla taggad, vill ju prova mitt fina röda tefat redan nu!!

Nu e det fredagsmyyyys!

Fan vad skönt med fredag, å HELG! Varit en väldigt stressig vecka på jobbet.. Fick skjuts hem från jobbet av pappa <3 När jag kom hem var det dags att stressa ner med en bok i badkaret. Myspys med tända ljus!

              

Sen när man fått upp värmen igen så tog jag med mig pantburkar till affären. Å det var inte några...en hel sopsäck full! Handlade lite mat så jag kunde laga supergoda fiskburgare! Mums... Nu e jag proppmätt! =)



Nu sitter jag här å jäser och tror att jag bara ska sitta å slappa framför tv´n å datorn ikväll!
Mysfredag!

Bada å mysa så ja slipper att frysa!


Fika!

Steg jag tagit idag: 19499
Så om jag fortsätter gå till jobbet så blir det ju nästan 20000 steg om dagen å de e ju nice!

Idag bjöd Malin hem nåra tjejer på fika. Hon hade bakat å de var jätte gott! 
Muffin med mjölk- och vit choklad, muffin med hallon och hallonpaj! 
Hon har ju skaffat en liten hund som var så söt och så hade Jossan med sig sin hund lika liten och söt. Dom sprang runt som galningar å lekte hela tiden! Å medans dom lekte snackade vi tjejer en massa skit, men de e ju sånt som vi tjejer är bäst på! =P Trevligt trevligt...

Katten LynxHundarna
Jossans voffsingMalins voffsing

Dags att ta en blund å drömma om en hund!


Rock´n´Roll

Så skönt så, jag sover hela nätterna numer! Bara lite drygt att man behöver vakna av den jävla plogbilen som kör här utanför typ en kvart innan klockan ringer. Grrr...

Igår när jag dammsög hittade jag även min rockring under sängen. Så idag har jag rockat lite. Ja e typ bara för bra på att rocka ring! =) Och det är kul och ger träning också. ;) Så kanske ska försöka rocka lite varje dag så man får en midja?..
Jag promenerar ju rätt mycket nu eftersom jag inte går å simmar längre så kom jag på att jag har ju en stegräknare. Ska leta fram den så får vi se hur många steg jag tar på en dag. Är ju 4 km till jobbet, 4 km hem + det jag går när jag är ute med posten på dagarna, fast det varierar ju på beroende vart jag delar ut. Och sen vissa dagar blir det ju en promenad til affären eller nån kompis. Så jag hoppas att jag iaf kommer upp i 15000 steg. Men det får vi se...

Nej nu duschen och sen film.

Promenera mera!


Gömma nyckel?..

Imorgon så kommer nån gubbe förbi för att installera nån bredbandsmonkogrej i min lägenhet, och då ska han dra en list längs väggen från hallen till tv´n. Så för att vara lite snäll tänkte jag att jag dammsuger bakom sängen och tv´n så han slipper hosta dammtussar resten av dagen. Så där står jag i min egna lilla värld å dammsuger och så drar jag fram sängen så jag kommer åt bakom. Vad hittar jag då?! Min cykelnyckel (reservnyckeln) som varit borta sen i somras. Vem har lagt den där?! Haha, den var alltså aldrig borta utan funnits här hemma på exakt samma ställe hela tiden! Hittade även en hårsnodd och ett hårspänne =) Man kanske skulle ta å kolla där under lite oftare...

Paradise hotel ikväll också, jippi!!



Varför e inte jag med i Paradise hotel? Jag älskar ju att festa, umgås, bada å sola =)
Hade BigBrother funnits kvar hade jag lätt ansökt till de iaf.

Ja får tacka å buga, dags att fortsätta dammsuga!


Tomt

Sitter å kollar på Paradise hotel! Weii!!!

Jahapp, idag har han tömt lägenheten på sina sista prylar. Väldigt tomt här nu. Men man vänjer sig nog snart...
Tur man har Elvis som springer omkring och leker rövare med sin lilla mus och skriker för att bli utsläppt, annars skulle det nog kännas ännu tommare!

Min gulliga katt Elvis! <3


Idag fick ja godis från min faster i USA. Choklad med nötkräm i! Så jävla gott! TACK!!
Jag som precis gått ner i vikt kommer ju gå upp dom kilorna på en gång igen! =P Jaja, tur att man går över 8 km varje dag iaf.

Ska bli skönt att få sova själv inatt, utan nån som ligger å mumlar på soffan eller höra surret från datorn eller små röster från tv´n. Kanske kommer jag få sova HELA natten utan att vakna en endaste gång! =)

Min katt har fått fnatt, Godnatt!


Bowling! =D

Jodå jag tog mig flogsta igår till den där förfesten. Kom kanske lite sent, men bättre sent än aldrig! Så jag hade ungefär en timme på mig att få i mig så mycket sprit ja kunde. Gick faktiskt rätt bra, så man var tokigt full när man väl kom till bowlingen. Fast det var vi allihopa! =) Bowlingklot flög till höger å vänster och på banan flög inte bara klot utan nån enstaka person också. Sandra hann inte riktigt få ut alla fingrar ur klotet innan hon kasta iväg det. haha! Efter en timmes skratt på banan var det dags att röra sig mot stan. Gick förbi platina men där var det dött så vi gick till bullit. Där var vi kanske en halvtimme innan 3 av oss 5 gick tillbaka till platina. Nu var det bättre drag där så vi gick in. Dansade lite och drog två snabba vinglas, men efter bara en timme så begav ja mig hemmåt.
Men jävlar vilken rolig kväll de blev!

Idag har jag varit å handlat lite mat för dom sista slantarna. Så här pank har jag nog inte varit på över 3 år! Men ska bli skönt att få lön snart så man kan börja spara lite igen!

Det var den helgen det... Blir väl nån film ikväll eller kanske blåsningen? Sen e det upp å jobba imorn igen, fast har ju sovmorgon. Börjar ju inte förrän 9, men så jobbar man till 5...

Bowlade lite lätt å slätt, det var Elin som blev nummer ett!


Ryck upp dig!

Nej man kanske skulle ta å hoppa in i duschen å bli lite pigg!
Ska ju förhopningsvis orka ta mig till flogsta för att titta förbi på en förfest...
Det är ju trots allt LulligLördag idag!
Men om jag dricker så kommer jag nog bli full-som-en-kastrull-full
eftersom det ända jag har ätit idag är två små rosa bullar å e fortfarande inte hungrig!?
Och sen då? Har ju inte råd att gå ut..
Eller ska jag använda min sista 500 lapp på en utgång idag?
Jaja, det löser sig sa kärringen å sket i vasken!


Skön text som passar rätt bra nu
(ändrat nåra ord)
:
Fatta jag drar,
fråga inte var,
för jag har bråkat klart
och har inga tårar kvar
Du hade sett det komma
om du varit smart,
tagit ansvar,
skippat spriten och sena samtal
Varit nykter men jag vet att du var med antal,
medan jag var hemma och jag antar,
Att du trodde du var slick men shit,
det man ger får man tillbaka i exakt samma skick
Och svart på vitt,
du är så trist så jag spyr,
ta ditt pack och pick och fittiga attityd.
Förresten vad har du här som är ditt,
ett tråkigt playstation,
resten är mitt
Och fan vad skönt att slippa höra din musik
och fan vad skönt att slippa höra ditt skrik
Så kom inte förbi eller ring mig nå mer
för till dig så har jag bara fingret att ge

Fatta jag är klar med dig
Inga känslor kvar för dig
Det är slut

Du vill ha en ny chans, ny romans
men jag tänker skaffa en ny varm famn
någon annan stans
Och sen när du sitter där ensam och tänker på mig,
hur du kände, du tände på mig
Då vet du att du hade chansen men sumpade den,
tjejen vände på spelet och dumpade dig
Då vet du vilken jävla miss det var,
vad du mist idag,
vilken egoist du var
Medan jag har gått vidare lever mitt liv,
smart, sexig, ung, snygg, singel och fri
Och nu ska vi alla tjejer ut och svira,
varför deppa det här borde man fira

Fatta jag är klar med dig
Inga känslor kvar för dig
Det är slut

Hej då, bye, ciao, ha det bra,
hoppas du träffar nån,
tur att det inte är jag
För du målade upp en bild som inte var sann,
lurade mig ett tag men sen så kom det fram
Att du var inte alls vad jag vill ha,
du var inget kap, du var hal och flat,
lat och spak
Självupptagen, Svartsjuk i helt fel lägen,
i sängen var du mest i vägen
Du fattar själv, det är bara att packa i kväll,
ett tips, sluta dricka å skaffa hjälp
Det bara en sak till jag vill säga och du,
det är att jag aldrig mått så bra som nu!

Se upp i backen för här kommer ja! Full, tokig, fattig å glá!


FetFredag!

Idag är det FetFredag! Börjar med en delicatoboll till fikat imorse. Den smakade smaskens i munnen! På lunchen var vi sju stycken postisar som drog till max å käka! Jag åt en maxburgare, milkshake, pommes med hot cheddarsås. På fikat på eftermiddagen bjöd Johan på nonstops, först sa ja nej men nästa gång han frågade så kunde ja inte motstå, så det blev sju sånna små rackare också... Asså man fattar ju varför dom heter Non stop! Once you pop, you cant stop...
När jag kom hem så plingar det till på datorn, så e det grannen som vill bjuda på bulle! Rosa bullar den här gången också. Så fina så, och goda var dom också! Snart ska jag äta middag, då blir det snabbisar å falukorv! inte så gott men jag är inte på laga-mat-humör... Sen ikväll blir det nåra groggar! =) *I like*

Snart blir man själv igen i lägenheten också för nu ska min inneboende flytta ut... Det ska bli skönt att få alla 41 kvadratmeter för mig själv. Eller ja jag har ju Elvis så jag blir ju inte helt själv! (Elvis e min katt om du inte visste det)

De var den FetFredagen de....Får se om det blir en LulligLördag i morrn! =P

Nu e helgen här, men gå inte å bli kär!
Först får man krama tills armarna blir lama,
sen får man gråta tills kinderna blir våta!


Gå i ide...

Idag va det väldigt kallt å fuktigt när jag gick till jobbet, hade återigen fått lite frost på ögonfransarna...
Snygg mascara!

Men dom tinade upp snabbt så fort man kom innan för dörrarna.
Eftersom vi e två som är ute på turen nu när jag lär upp en så passade jag på att ta med nåra telefonkataloger, dem kan vara väldigt tunga å jobbiga att ta ut själv så skönt å få det gjort nu.
Typ såhär såg det ut när jag körde ut katalogerna:

                              

När ja kom hem så la ja mig i sängen med datorn å efter kollat runt lite på mailen å facebook i typ en halvtimme skulle ja bara vila ögonen lite. Men det slutade med att jag sov tugnt ända till halv tio! Herregud!? Behöver jag sova mer?? Jag kanske ska fundera starkt på att göra som björnarna å gå i ide? Verkar ju som om ja skulle behöva det...
Så klockan halv tio ställde jag mig i köket och gjorde korvstroganof och ris så jag hade en matlåda till imorrn!

Kanske man ska glo lite på tv nu innan de e dax å sova igen...

Hej svej, leverpastej! (Ja den avslutningen har jag kommit på, våga inte påstå nåt annat) =P


Tatuerad =)

Efter jobbet så skyndade jag mig hem till Kela min lilla hallonfis som jag inte träffat på jätte länge! Hon bjöd på jätte god mat. Stekt potatis och karré! Vi lekte lite med Haley´s leksaker sen så tatuerade vi oss....ja fast det var bara gnuggisar! hihi Men det var skoj å fina blev vi med massa lingon på oss! =P
När Haley hade somnat så slog vi oss ner framför datorn för att se en film. Kela å jag vill se Farsan, men den hade dom inte men den måste jag fan se på bio snart! Var ju ett tag sen man va på bio å sist så sög filmen också....Paranormal activity! Men idag så kollade vi på Final destination. Den var roligt äcklig å ganska bra. Till filmen så vräkte vi i oss onyttigheter! Hon dukade upp med lösgodis, chips, noblesse, marsmallows, nötter å aladdin askar!....så nu behöver man inte äta på en vecka.... höhö

När jag kom hem såg jag självklart på Paradise hotel! =D Men nu blir det sängen å de ska bli sååå skönt!

Lite bilder på när vi tatuerade oss:
                                     
  
Nu ska jag drömma sött, om alla snygga killar ja mött!

Äntligen måndag!

Jag brukar inte längta efter måndagar men nu e det så skoj på paradise hotel och det går ju ikväll! =) Blev ju helt paff av vad som hände i förra avsnittet. Varför ställde sig inte Anneli hos Kristoffer?? Då skulle ju Catja få ha lämnat!? Dom måste väl ha gjort nåt med reglerna, att om en ännu inte är vald får man inte ställa sig där nån annan redan står? Jag blev väldigt fundersam iaf!...

Blev lite sent med massa filmtittande igår men ändå var jag pigg imorse! =P Måste berott på min uppladdning av batterierna i helgen. hehe
På jobbet har jag fått en som ska öva på min linje, så då behöver inte jag göra så mycket. Eller ja första dan gör jag ju rätt mycket, men imorgon kommer vi hjälpas åt och sen kommer jag ju typ bara följa med han ut på turen, så det kommer bli en ganska skön vecka. [Lizette likes this] Men sen när han kan den linjen kommer jag säkert få en linje med mycke cykel så hoppas det blir lite varmare! Man måste ju pölsa på sig kläder som om man bodde i en igloo när man ska cykla med post i den här kylan! Jaja, tur att man har roliga och snälla jobbarkompisar och att man får lite pengar i slutet av varje månad, annars hade det inte varit värt de! :P

Ni vet den där veckan som de flesta kvinnor har en gång i månaden då man gärna vräker i sig lite onyttigt...den här veckan ska jag äta onyttigt. Börjar veckans onyttigheter med att gå över till grannen för att bli bjuden på en rosa bulle! Jupp, du hörde rätt ROSA bullar. Och nämnde jag att dom e nybakade! MUMS! Tack Carro!

Laddar mig till max, snart e det paradise hotel dax!


Laddat upp batterierna!

Tror att jag tagit igen sömnen nu sen åre.
Visste inte att det kunde vara så underbart att sova!
När jag hade slängt in första maskinen med tvätt igår så tog ja fram snabeljanne
 å körde han genom lägenheten.
Och så gjorde jag skinande rent inne på toan och efter jag hade hämtat
sista omgången med tvätt dog mina batterier ut!

Så hade man rena kläder igen då =)

Jag slocknade som en stock 14.30 och sov tills jag väcktes 19.45 av att mobilen ringer. De e Lina som vill att jag följer med ut. Men eftersom jag precis har vaknat å fryser så säger jag nej, men om ett litet hopp om att jag ändrar mig efter jag kommer ut ur duschen. Men nej jag blev kvar hemma. Satt framför datorn till 23.30 sen gick ja å la mig igen. Och jag sov.....och sov....och sov....Ja klockan 11.00 gick jag upp, men var bara uppe i en halvtimme innan ja dumpade ner mig i sängen igen och sov till kockan 15.00!
Så om vi gör lite snabb matteräkning så kommer jag fram till att jag sovit drygt 20 timmar det senaste dygnet(+en timme).

Men nu e jag pigg! Tror jag ska gå ut på en promenad!
Hoppas jag sover bra inatt iaf så jag inte blir trött redan imorrn! =P

Ja just det ja, jag får inte glömma fresta er med vad jag ska äta ikväll!
Fransyska och potatisgratäng! MUMS!

Fransyska!

Kyss å känn, från en sovande vän!


4 tjejer+vin=Fnitter!

Japp jag kom upp i tid, ska snart göra ordning kassarna med tvätt. Gårdagen blev väldigt trevlig! Men varför ska alltid tjejer hålla på å fnittra så mycket när dom e lulliga? Haha stackars Niklas som låg i rummet breve som kanske försökte sova :P Men då fick han igen då han höll Maria vaken när hon ville sova uppe i åre!

Så vad gjorde vi igår då? Jodå jag blev intefull så jag kommer ihåg å kan berätta. Jag, Elin å Sandra sitter å väntar på Maria så vi kan äta nån gång, minutrarna går och går och magarna börjar kurra på oss. Nej klockan sju ringer vi till henne så visar det sig att hon har skickat sms om att hon inte ska ha nån mat och så har vi inte sett det!!
Så vi sätter oss och äter, taccos, jätte gott. Sen kommer Maria och tjatar om kaffe och kladdkaka! Vi andra e ju proppätta och vill helst vänta ett tag så vi hugger in på vin, öl och drink. då brister Maria ut: "Ja har fan inte druckit på en hel vecka!" Vadå helgsalkolist tänker jag å skrattar men den som skrattar bäst skrattar sist. Det var ju ändå jag som hade druckit (eller snarare supit mig full i tisdags)? Så för mig hade det ju inte ens gått en vecka.

                                 
Elin                                     Sandra å jag                               Maria

Tillslut kom kaffet och kladdkakan med glass fram, Mums va de!
Maria hade tagit med en film, 21. Både jag å Maria hade sett den förut men vi ville se den igen men Elin å Sandra hade hellre på det där programmet där kändisar lär sig dansa, va heter de nu igen... Talangdansen? Kändis, lär dig dansa? Dansa med en kändis? Nej jag vet inte men så satte vi i filmen iaf tillslut. Men var det nån som kollade på filmen eller? -Nej! Nu sitter alla å kacklar som galna höns, fnittrar och säger konstiga saker. Men det var såååå roligt!

Nog om tjejer å vin, nu blir det tvättmaskin!


Helgen är redan här!

När man varit ledig en dag mitt i veckan så går det så fort till helgen igen, men inget negativt med det! =P Älskar ju helgen. Jobbigt att det är så förbaskat kallt, tycker det är svårt att välja festkläder men ändå inte lyckas frysa... tack till varma sommarkvällar då man kan ha kort kjol å bara et tunnt linne!

Var i åre över nyår och där var det så kallt att mina ögon fransar fick frost på sig :P Såg så kul ut så tog en bild.

Men så hade jag ju varit ute ett tag ocskå.. Nej nu till kvällen. Måste skynda mig faktiskt. Ska åka iväg till Elin där vi ska vara nåra tjejer äta, dricka vin å snacka skit. Ja eller om man inte vill ha vin kan man ju göra som jag och dricka drinkar istället. Hur som helst blir det nog jätte trevligt. Men jag får inte bli för full för jag får inte glömma bort att jag måste upp å tvätta imorrn. Klockan tolv ska jag vara redo med första maskinen... Tur att ja e en morgonmänniska. Eller? Ja tycker ju om kvällar å nätter? Men ändå orkar jag jämt upp relativt tdigt på mornarna? Hmm... ja jag hinner inte fundera på det där nu.

Sup å svälj, trevlig helg! (eller som Lina gärna säger; Sug å svälj, trevlig helg!)


Weeii! Nu kör vi!

Nu e bloggen startad och klar för att användas. Ska väl utforska den lite så jag kan
göra snyggare och roligare inlägg. Men asså e jag blind eller kan man inte ändra färgen på texten?
Ser ju så tråkigt ut om det bara står med svart!

Lite kort om mig innan jag avslutar mitt första inlägg:

Namn: Lizette Theresia Lindqvist

Född: På hösten 1986 i skorpionens tecken i uppsala

Jobb: Brevbärare, men vill bli trafiklärare

Gillar: Drinkar, shoppa, umgås, spela, slappa, p3

Mer om mig och mitt liv kommer ni väl få reda på under kommande inlägg
men ni får nöja er med det där så länge för nu e jag trött och ska sova!

Godnatt innan jag får fnatt!

 


RSS 2.0