Ge mig sömn!

Oj vilken mysig fest det var i Lördags. Sen drog vi ut men eftersom det var midsommardagen så var det inte så mycket öppet... Drog vidare på efterfest och var vaken hela natten! Seg som jag var på söndagen sen kollade vi på fotboll. Två roliga matcher med massor av mål och felaktiga dommarbeslut som gjorde så det blev tjafs! =) Sen drog jag och Sofie till Fjällnora för att bada på kvällskvisten, men när vi kom dit blåste det och solen gick i moln stup i ett! Så vi låg å sola medans vi frös...
Natten till måndagen hann jag inte få igen all sömn jag missat då jag bara hann med 5,5 timme. Så upp på måndags morgonen för att jobba, sen kom jag hem å la mig och spelade poker i gräset i typ 2 timmar, sen gick jag in å deckade! Sov från klockan 18.00-06.15!!

Idag var det rikigt jävla nice väder! Fan vad jag älskar sol!
Efter jobbet tänkte jag gå å handla men deckade..fast min brorsa kom över å väckte mig efter en halvtimme å tyckte vi skulle gå å handla så vi kunde grilla! Jonas och Macke kom också över. Efter grillningen spelade vi boccia. Jag ledde, men Link gick om mig och vann... =(
Sen satt vi å pilla på mobilerna.
Testade oss på en massa sant eller falsk frågor! Kul med onödigt vetande... Som att tillexempel en kossa kissar 40 liter per dag, 25% av Las Vegas är täckt av bilvägar och parkeringar, laxar dör av utmattning efter dom lekt, om en månad börjar med en söndag så infaller fredag den 13:e!
Sen så hittade vi ett spel som hette "I drag paper" och det spelade vi i typ en timme... Hittade hela tiden på nya taktiker för att få bäst resultat! =)

Lekar med mina vänner medans solen min kropp härligt bränner!


Festligt värre!

I torsdags blev det tjejfest hemma hos Rose! ...Eller ja, två killar var ju där och så lurade jag dit brorsan. Fast han ser ju ändå ut lite som en tjej. =P Men det var riktigt mysigt. Satt ute på hennes baksida i den sköna sommarkvällsvärmen. Sen drog vi ner till Bullit, men där var jag bara en kvart innan jag drog hem. Var så lite folk och så var det ju midsommarafton dagen efter!

midsommarafton så drog jag hem till Kela! Jävlar vad skoj vi hade! =D

Vi började med lite potatis å sill. Jupp jag smakade på sillen... Var kanske ingen höjdare men var inte så äckligt som jag trodde det skulle vara! Sen satt vi å drack och mös lite innan vi drog igång med 5-kampen. 3 lag och mitt lag ledde enda fram till sista grenen då man kunde få lite mer poäng och vi fattade inte reglerna, så vi kom tvåa tillslut. Men det var skoj iaf! Sen var det dags att pusta ut, då vissa av grenarna krävde god kondition, det typ ingen av oss hade! =P När vi hade hämtat andan vart det dags för ÖLbrännboll! Det gjorde vi mest på skoj och höll ingen räkning...men roligt var det iaf.
Så sen var det dags att hämta andan igen med ett glas i myshörnan! Sen tändes grillarna och dags för en härlig måltid! Sen mer mys! Folk började dra hem och jag kände mig trött och bestämde mig för att göra detsamma. Men dom andra skulle spela kubb så var ju lite sugen på att stanna kvar, men skulle ju upp och festa idag med så gjorde nog rätt som drog hem. När jag kom hem upptäckte jag att klockan faktiskt bara var 1! ...Men började ju kalaset klockan 2, så hade ju hållt igång rätt länge ändå.


Idag blir det inflyttningsfest hos Jenny med tema Harem! Och Carolin har kläder som passar bra till temat som jag ska få låna! I LIKE! Hoppas det blir lika roligt som jag haft dom senaste två dagarna... ;)

Jag är ingen förlorare men att vunnit hade ju varit coolare!


Skinande sommardag!

Oj vilken härlig dag! Var så man helst skulle vilja ligga i en pool med en drink i handen! Men istället jobbade man i värmen... Hade så mycket reklam igår, så det blev tungt på cykeln vilket resulterade i att jag ramlade ett par gånger, så nu har jag fullt med blå märken på bena! Dessutom råkade jag cykla in i brännässlor! Men fick 3 timmar komp för att reklamen var för tung, så det gillar vi! =)
Idag ramlade jag inte, nej idag var det mysigt...Träffade massa gosiga katter! En av dom tyckte min cykel luktade gott och satte sig och luktade på den. Var så söt så jag tog ju fram kameran! Just look at him! <3

Sen efter posten var utkörd så satt jag å Lina på kajen och solade lite. (mer myyyys!)

Efter jobbet så drog jag, brorsan och Nathaniel till Kela för grillning! Hon hade verkligen fixat fint på sin uteplats! Lagt plattor och köpt ett stort parasol och ställt stolar med filtar och ett bord där under! (MYYYS!!)
Gott var det också...









Hellre mysa än frysa!


Mojito!

Nu har det sett förjävligt här hemma i typ 1 månad, men nu börjar det se bra ut igen... Ska bara dammsuga och skura golverna. Och så skulle jag behöva tvätta fönstrerna, men persiennerna är ju ändå alltid nerdragna så känns lite onödigt. Och om man kolar ut på min uteplats ser man hur jag verkligen skulle behöva rensa ogräs! Jaja....nångång kanske.

Idag var jag över till grannan. Vi hade tv:n på i bakgrunden men satt mest å lekte med våra AJFÅNS! =D Och så bjöd hon på Mojito! ;)

Såhär såg min tokiga granne ut när jag provade min nya App Zoom!



Själv fick jag blommor i håret!

Och på ögat! ;) Lägg märke till att jag har en otroligt sne näsa! :S


Dessutom fick jag två saker av Carolin idag, som hon inte behövde... Först ett par svarta örhängen med dödskallar på och så fick jag ett skydd till mobilen. Fick tillochmed välja mellan vitt/genomskinligt eller svart. Jag tog det vita! =) TACK KÄRA GRANNE!

En kväll med fnitter, pillrande å bus. Nu kanske ja kan somna tyst som en mus.


Bakisdag!

Ja jävlar vad roligt det var igår på poolpartyt! I början var jag och Elin som två fegisar som varken badade eller bastade. Men sen lyckades vi tagga upp oss. När vi väl var i poolen ville vi typ inte gå upp. Kastade boll, stod på händer å bara flöt omkring! =) Och i bastun var det härliga 60 grader. Inte så där äckligt varmt så man inte kan andas.
Och så slapp jag åka buss när jag skulle ut dit då ja fick skjuts av superdupersnälla Mattias! När vi åkte hem så delade jag, Elin och Maria på taxi så då blev det bara 160:- ivar.
Idag har jag sovit bort halva dagen och resten av dagen har jag bara legat i soffan hos Vache å glott på fotboll.

Nån hade gömt solen, men ändå var det härligt i poolen!

Poolparty!

Efter att ha suttit hemma hela fredagkvällen för att försöka förstå mig på iphonen så drog jag vid 1 tiden vidare till en kompis å kolla på film! Ran Cid, en svensk-amerikansk thriller från 2004. Den var rätt bra, men trodde den skulle vara läskigare.
Den var rätt snurrig så det gällde verkligen att hänga med hela tiden.
Idag är det poolparty hos Andrea! Det jobbiga är att ta sig ut dit... Många alternativ har gått fram och tillbaka i min hjärna. Men tror det får bli buss till storvreta sen taxi därifrån ut till lilla ärentuna.
Men det blir nog bra sen när man väl kommit fram, så man kan ta en öl och bada och basta lite i goda vänners sällskap! ;)

Slösar sista pengen för att få mig ett dopp i bassängen!


Jakten på iPhonen...

Idag var dagen jag skulle få hem min iphone. Så cyklar hem från jobbet med väldans fart men upptäcker till min stora förvåning att innanför dörren låg bara tråkiga uppsala tidningen! ORKA vänta heeeela helgen! Nej jag vill ha den NU!
Jag ringer till 3 och kollar hur långt den har kommit. Dom ser att den kommit till utdelningsstället så jag får kollinumret och sticker iväg... Naturligtvis hittar jag inte det där konstiga utlämingsstället som jag aldrig hade hört talats om. My Way. Det låg inte vid moskén som jag trodde, så då cyklade jag ner till kvarnen å frågade om den kanske inte låg där iaf, dom på tre kanske sa fel. Men nej dom lämnade inte ut paket från dhl. Ringer upp 3 igen och får en adress. Portalgatan 57. Jahapp, då var det bara att vända om igen då... Haha blev ett väldans cyklande framåtillbaka men tillslut fick jag den! =)
Så förutom att varit och tittat till grannens söta katter medans hon roar sig på Metaltown, har jag typ bara suttit och försökt förstå mig på den! Det är inte lätt inte...men börjar kunna lite nu iaf! ;)

Jahapp, det var den fredagkvällen de... Pilla lite till innan man går å lägger sig då! ;)

Jag fattar typ ingenting, men jag kan svara om du slår en pling!


Måste göras...

Ja idag e det tvättdag! Jobbigt å tråkigt...men skönt när det är klart!
Annars sitter jag här framför datorn och myser med Elvis. Märks att han tycker det är skönt att kommit hem! Men fy fan vad han hårar!!! Säkert borstat bort två tussar lika stora som tennisbollar, men fortfarande har han en hel del som bara flyger omkring en så fort man klappar han.

Hoppas min Iphone kommer imorgon! Är såå ivrig...alltid kul med ny mobil! Men kommer troligtvis få vänta till fredag! =(
Upptäckte en sak som var dålig. Det står ju att man får ringa och sms:a för hela månadsbeloppet, men sen läste jag en liten text idag om att öppningsavgiften på samtal inte ingår, så då kommer det ju bli dyrare! Kanske inte så farligt, men tycker det är dåligt! Står det att det är gratis att ringa (för månadsbeloppet) så ska det vara det också!! Men att sms:a och surfa är ju iaf gratis! =) Och så är den bättre än min gamla mobil..

Nu ska jag min hunger stilla, och snart får jag på min nya mobil pilla!

Förstår inte!

Varför kan jag inte sova!?
Har fått hem min gulligris nu, men fortfarande kan jag inte sova.
Hemma hos pappa passade jag på att utmana dom i singstar.
Kände hur festivalrösten klämde sig fram, men ändå lyckades jag vinna 2 gånger av 4.

Köpte ny mobil idag! Eller beställt... En IPhone!
Den kommer med posten om ett par dagar.
Förhoppningsvis innan helgen.
Helt gratis var den också! =P Bara 399:- i månaden för abonnemanget,
men då får man ringa och sms:a för hela beloppet och så e de fri surf!
Beställde även försäkring som kostade 89:-/mån. Men ingick ju drulle, så det kan vara bra.

Skeda med katten så somnar jag lättare om natten! 


Så seeeeg...

Trött å seg i hela kroppen....men så kan det bli när man har haft en underbar vecka på festival!
Men vad som händer på festival, stannar på festival...eller så säger jag bara det för att jag inte orkar berätt om alla tokigheter som hänt! ;)
Dom bästa banden jag såg var Guns´N´Roses, Aerosmith, Alestorm, Gary Moore, F.K.Ü, W.A.S.P tråkigt bara att jag missade Dundertåget, Billy Idol och Cinderella.

En kort sammanfattning är en vecka full av öl, musik, trevligt folk, skräpmat och pissmyror i sovsäcken. Bajamaja besöktes endast två gånger då det fanns väldigt många vattentoaletter men dock ingen tvål. Fanns även dusch men va e de för festivalliv? Jag körde på tvättservetter och torrschampo!
Tror jag kan ha hört "DET ÄR EN FÄLLA!" "ELLER?" och "SLÄCK & HÖJ!" en gång för mycket. =P
Men det enda dåliga var nog vädret.. Men ingen har väl dött av lite regn?
Är 2500:-, en platta öl, 3 liter vin och en flaska dooleys fattigare, men det var det värt!! =D



Imorgon ska jag hem till pappa å hämta lilla Elvis. har saknat han såååå! Hoppas han saknat mig med =)

Full, fullare och fulast jag hade iaf kulast!

Sweden Rock!

Ja nu är det snart dags...
Var på stan och inhandlade det sista. Mackor, mjukost, lösögonfransar, solbrillor, silvertejp å en platta öl! När jag vandra förbi grovsoporna så står det en gammal sliten men jätte gigantisk resväska där å bara väntar på att nån ska ta hand om den! Självklart erbjöd jag mig! Så det var bara att packa om allt! Men fatta mycket jag fick plats med där i! Klöder, skor, produkter, sovsäck, liggunderlag, alkohol, 2 kuddar! Och den hade HJUL!!! Haha..

Nu har dom varit här med vanen och hämtat min packning, så nu väntar jag bara på att pappa ska komma och hämta Elvis. Sen blir det slappa ikväll innan vi drar iväg imorgon vid 8 snåret! Eller ja jag måste till Anna ikväll för att skriva ut biljetten! Tur att jag kom på det... bättre sent än aldrig....ELLER!?

Jag i mina nya coola brillor!


Jag må decka...men vi ses igen om e vecka!


Party party party...

Lara Croft i Fredags hos Lena och Anders. Sen drog jag vidare till bj, kanske inte var så smart. alla tog ju studenten i fredags och självklart vardet fullproppat på bj. Stod i kö i 1 å en halv timme! Men så hann jag ju vara där inne i 2! :P Men det var iaf nice...
Vaknar upp på lördagen och då e det dags att göra sig klar till Wild west fest. När jag är klar så visar det sig att alla andra var mycket segare än mig!...Men drar över till brorsan och väntar in några sen drar vi ner till stadsparken! Där var det hur mysigt och trevligt som helst och myggen hittade inte dit förrän sent på kvällen så det var skönt! Sen börjar jag frysa och drar till bullit, dit en tredje del av folket redan hade dragit...Men när jag går så kommer en kille å springer ifatt mig och säger vi ska till flustret. Jag sa jag inte hade pengar till det, men han trugade med att han skulle betala och bjuda på drinkar, så det tackar man ju inte nej till! =)
Kommer in och drar ett par snabba drinkar tills jag sen säger jag måste på toa, så han går å ställer sig vid ett black jack bord. Kollar mig om så att han inte ser så springer jag ut till garderoben och går vidare till bullit! =P Haha så kan det gå när inte haspen är på... Förövrigt var den här killen dryg och tjatade väldigt mycket om att han var sååå rik och var en helt okänd snubbe som hade letat sig till våran fest i parken. Plus att han var 40 bast!! (fast såg ut som 28)

Nej här måste fixas! Ska tvätta utemöblerna, göra rent grillen och handla! Ikväll blir det grillfest för att fira nationaldagen. Jonas kan konsten att hitta anledningar till fester han... Blir inte så många, men blir nog en mysig och trevlig kväll!




Cowboy och Indian var partyglada i stan!

Ingen tid!

Idag måste jag fan börja packa till Sweden rock! Är ändå 5 dagar kvar, men har verkligen fullt upp i helgen och kommer inte ha nån tid över. Två maskerader i helgen! NICE! På fredag ska jag vara Tomb Raider på actionhjältstema och på lördag är det Wild West tema, då ska jag vara indian! =D Så jävla taggad!
På söndag är det sveriges nationaldag och det tänkte vi fira med en grillning på min bakgård. Och måndagen kommer gå åt till att fixa det sista till swedenrock...
Nu slår vi på lite Crazy Frog, finns det nå bättre att packa till eller?
Man blir ju såååå speedad! =)

Packa väskan full med partyhumör å kläder, hoppas nu på fint väder!


Äntligen!

Äntligen har jag fått håret färgat! Som jag har längtat, men ville ju vara nyfärgad till WildWest-festen och sweden rock!
Varit på stan idag å handlat mascara, solkräm, bronzekräm, sminkborttagningsmedel, deo, hårfärg, skor å en väska! Fan vad jag shoppar, kommer jag ha nå pengar över till sweden rock eller??
Fast det var ju rätt nödvädiga saker!

Sen gick jag över till Carolin som hjälpte mig förvandla mitt hår från brunt å tråkigt till svart och coolt!
@   @
 '' 
\/

Före och efter bild och lite bilder från festen igår i ekonomikum.

Före!
Efter!

Mitt hår är nu svart som du kan se och jag kan inte sluta le! =D


Jag vann! =)

Igår efter jobbet tog jag pappas bil först till Ikea för att shoppa lite onödiga saker som galgar, kastruller, påslakan...
Sen vidare till systemet å köpte en platta öl, en 3 l tetra vitt vin och en dooley´s som jag ska ha med mig till sweden rock!
Lämnade tillbaka bilen till pappa på jobbet och cyklade hem, sen vidare ner till stan å mötte upp Anna och Anna. Tyckte jag behövde lite nya kläder till festivalen så köpte på 3 linnen, en tjocktröja, ett par shorts och ett par jeans för 600:-! De du! ;) Fy fan vad jag älskar rea!

Vi köpte glass på mcdonalds se satte vi oss nere vid ån i dom sista solstrålarna å mös. Efter ett tag kom Vache och joinade men då drog vi typ å käka på subway sen vidare hem till hans polare i salabacke och spelade poker! Jag vann! ...tillslut.... Körde tre gånger och tredje gången gillt. Iofs spelade vi inte om något. Men alltid kul å vinna, tappade suget lite efter dom två första gångerna eftersom det gick dåligt men dom tjatade så jag var med en sista gång. När jag hade vunnit så frågade dom; Varför skulle vi tjata på henne att vara med!? =P
Klockan tickade på och jag kom inte hem förrän två... Men även fast jag la mig två i söndags också har jag varit ovanligt pigg! Nu ska jag snart dra ner till studenternas å gå blodomloppet med jobbet. Sen vidare till ekonomikumparken för en skiiit stor fest! Hoppas det blir nice! =D Ska nog ta ett par öl! Det har jag väl förtjänat efter en 5 km promenad... Men antar att det blir lika sent ikväll. Fast har ju sovmorgon imorrn! ;)

Btw, dom visade en jätte kul video igår, du lär ju kolla in den!  http://www.youtube.com/watch?v=Y_pM0pnKsDQ

Ekonomikumparken ska fyllas med massa glada skratt, kanske man tar med sig en öl å en partyhatt!

RSS 2.0