SegSöndag!

ÅÅH vad roligt det var att dansa poledance! Men idag har man såån träningsverk i både armar och mage! Men det var det värt! ;) Fast jag kommer inte börja dansa det då det är sjukt dyrt! Kostar 1900 för 8 gånger?! Det är det inte värt! Fast man vet ju aldrig om man typ skulle gå å bli miljonär då så kanske jag skulle börja iaf! :P Haha...

Inflyttningsfesten var underbart skojjig och mycket trevligt folk! Drinkarna slank i en efter en och sen var det dags att dra ner till stan. Hade lite svårt i att få tag i taxi men ner kom vi tillslut. In på KROM och fortsätta med drinkarna. Men då upptäcker jag till min stora förvåning att det var dom sämsta barerna ever som varken hade indigrienser till att göra Strawberry Daiquiri eller Rosa Panter och hade inte heller nå lakritssprit!? Men det fanns adra drinkar som slank i lika bra! ;)
Hörde att bror hade fått i sig lite väl mycket dricka då han hade använt en sängstolpe till huvudkudde. Haha, ja så kan det gå...

Jag och Elvis har myst hela dagen! Han ville däremot inte riktigt posa för kameran men fick med han på bild iaf! Sen är det en bild där man ser hur röd jag blev när jag solade, fast nu har allt det lagt sig och jag kan röra kroppen normalt igen! =P
Tydligen så syns inte texten man skriver till bilderna om man använder " så det ska egentligen stå i bild 1; Men han säger "måste jag?" och på bild 2; "Ja det måste du, kom här nu!"

Jag försöker övertala Elvis om att va med på bild, men han säger jo men visst sörru, jätte snyggt! ;)

Jag vill dansa med en stång, gång på gång, på gång!

Inflyttningsfeeeeeest!

Å så taggade jag är för ikväll! Martin kommer hit och vi ska dra till brorsan på inflyttningsfest. Efter det kommer vi dra till KROM! Å jag har planer på att bli full, fullare och vem vet kanske fullast! Haha, nej okej kanske inte riktigt, men full ska jag iaf bli!

Den där solningen jag gjorde i onsdags blev inte så jävla lyckad. Tänkte inte på att min kropp inte sett sol på sjukt många månader så den fick ju värsta chocken när jag la mig i ett solarium i 24 minuter! Brände fan hela kroppen förutom ansiktet! (som tur var) Undrar om ansiktskanonen var avstängd? Så jag har haft svårt att sova då det gör ont hur jag än ligger och haft svårt att gå då det gör bajsigt ont i ljömskarna. Men nu har jag smörjt mig i 3 dagar och det värsta har försvunnit. Från att varit rödare än en mantel på tjurfäktning börjar jag faktiskt bli lite brun! ;) Men på vissa ställen svider det mycket än... Fast då e det bra man kan dricka alkohol så här på helgen för att bedöva bort det! =)

Och så ska jag ju på poledancing ikväll. Det är en prova på grej som jag ska göra med Carolin, Lina och Jenny. Men undrar om jag kommer ha så kul. För det kommer nog inte vara så skönt att dra min brända hud mot en järnstång, men får prova iaf om jag klarar av det...

Ska man vara fin, får man lida pin!

I väntan på den riktiga värmen!

Idag var det riktigt fint väder! Solen sken och det var klarblått på himlen, men ändå så förbaskat kallt! Men när jag gick där med huvudet upp mot den sköna och efterlängtade solen så kom jag å tänka på en sak.
 -Skulle vara skönt å sola lite solarium!
Ligga där å mysa och samtidigt få lite färg! Så det ska jag göra snart, ska bara äta lite först..

Sol i sinne, brun inne! (by Rudolf Andersson/sunes pappa <3)


Så kan man också spendera en söndag!.....ELLER!?

Lördag kväll och Sofie och jag ska gå till Queen Victoria för att kolla in när Inaudible spelar. dom skulle börja nångång mellan 22.00 och 23.00, så vi måste ju gå senast tiotiden då för att hinna. Sofie glömmer bort klockan och hör av sig 10 minuter i tio att hon äter middag. Jahapp, nu kommer vi missa dom om jag inte går själv, men det hade jag ingen lust med. Så Lizette som redan fått i sig ett par drinkar får den briljanta idén att åka till sthlm. Bestämmer sig för att möta upp Martin på centralen kl tolv. Men när jag står och väntar på mitt tåg (som skulle gå kl 23.09) så flyttar dom fram tiden med en kvart, 20 minuter hela tiden! Tillslut har jag stått och väntat i två timmar! Precis när jag tänker ge upp så kommer tåget. Så jag hoppar på å beger mig av mot mina äventyr!
Nu e klockan alltså 01.10 och tåget sätter fart mot stora staden. Tåget kom inte fram förrän 02.20! Men inte hänga läpp för det, i sthlm har ju krogarna öppet till 5 så det var bara att bege sig mot stureplan! Stackars Martin som hade suttit i en bar på centralen och glatt väntat på mig!
Eftersom det tog så lång tid för mig att komma fram så har nu alkoholen slipprat ur mig men vi börjar pimpla i oss vin så man fick upp värmen tillslut igen! :)

När krogen stänger beger vi oss tillbaka till stationen. Fast med snö i ögonen, alkohol i kroppen och inte så jätte bra lokalsinne så tog vi oss visst en liten omväg. Men det är väl bara trevligt att vara ute å vandra på en morgonpromenad! ;) När vi kommer fram typ vid 6 tiden så ställer vi oss och kollar tågerna. Men det såg inte så bra ut! Inställda fram till klockan 9! Men Martin var snäll och väntade med mig! Men ju fler timmar det gick ju fler tåg blev inställda. Men sen klockan 12.13 skulle ett tåg gå. Så 5 minuter innan sa vi hej då till varann och jag gick till perrongen. hinner bara stå där en minut innan jag hör en röst i högtalarna; "tåget mot uppsala med avgångstid 12.13 är inställt!".
Jahapp, nu är jag kvar här själv och inga batterier på telefonen. Går in och kollar p¨å tavlan med alla avgångar igen. Såg rätt dött ut, många inställda tåg. Jag vandrar istället upp till bussen för att kolla om dom går. Och det gjorde dom! Fast först var man tvungen att stå i kö i 40 minuter för att få boka en biljett och eftersom det var så många som istället valde buss nu så fanns det knappt nå platser. Men jag fick en buss kl 16.25. Så det var bara att vänta. Gick å köpte mat och en bok. Mat på max och en bok som visas på bio nu, shutter island.
Mitt upp i min läsning hör jag högtalarna ropa; "Tåget mot uppsala avgångstid 15.13 har fått en preliminär tid, 15.35. Men tåget KOMMER att avgå." Lizette rusar då upp till bussen, avbokar sin biljett och springer tillbaka till tåget som då har hunnit blivit inställt! Jävla kärring tänker jag som sa att det skulle gå! Så det var bara att ställa sig i kön för att boka ny bussbiljett igen. Nu hamnade jag på en buss 17.45. Men nu tänkte jag inte avboka den biljetten för då skulle jag väl aldrig komma hem! Det var bara att sätta sig ner igen å vänta, å vänta, å vänta.. Tur att jag köpte den där boken. Fast en sak till som var tur det är att dom har TRE pockets affärer för på den första jag gick in så var boken slutsåld. :P
Bussen var lite sen, men 18.05 kom vi iväg iaf, så jag kom hem till min kära och efterlängtade lägenhet+säng halv åtta! Och när jag kom hem var det iaf nån som hade saknat mig, stackars Elvis var så kelig och hungrig!

Efter att ha varit på en tågstation i 12 timmar och inte sovit på 1½ dygn kanske jag inte behöver nämna att jag slockna rätt fort efter jag kom hem! :P

Jag i full fart!
Martin inte fullt lika hög fart..haha

Åka till sthlm kanske inte var sån bra idé, men nu i efterhand är de bara å le!


Snöigt värre!

Tröttisch! Var bara hemma och typ gjorde ingenting igår. Somnade strax innan elva men sen vaknar jag redan klockan sju. Som om det vore en vardag och man ska upp å jobba. Men nej det skulle jag ju inte så jag lyssnade på musik och mös med katten. Efter varit halvvaken ett par timmar så kurar jag ihop mig på soffan och sover där i tre timmar! Varför kunde jag inte bara sovit dom på morgonen istället för att vakna så tidigt?

Städisch! Plockar fram snabeljanne som stått gömd i garderoben nån vecka för länge! När jag dragit i hans snabel runt i hela lägenheten så tänkte jag att jag ska passa på att dammsuga soffan! Och det var inte en dag för tidigt!! Fy vad med katthår där fanns! Och under dynorna fanns så mycket smulor, kattsand, en enkrona, hårsnodd och lite damm. Men nu är där rent och fint! :D Det gillar jag mest med städning, när man ser skillnad!

Snällisch!
Idag kom granngubben över med 500-ingen han fick låna av mig förra helgen då han blivit utelåst. Han var så glad och sa "Det här ska jag aldrig glömma!". Han hade tillochmed vart och köpt en chokladask till mig med! ;)

Utgångisch! Ikväll, eller ja snart, om ett tag, så ska jag bege mig ut i snöstormen med Sofie för att se om dom kalla hårda vindarna vill blåsa oss bort till Queen Victoria där Inaudible spelar. Men som sagt med dom här hårda vindarna vet man aldrig vart man hamnar... Kul hopas jag iaf på att ha! =D

Ikväll ska jag skrika å gapa och ibland likna en söt liten apa!


Tisdagsmys!

GB´s glassgubbe

VEM snor en sån här och har den utanför dörren?! Nog för att man har tänkt tanken själv nåra gånger, men hallå? Vad ska du ha den till? Vakta din dörr eller ska du försöka få folk tro att du säljer glass mitt i ett trapphus? Haha, ja lite tokig människa måste det allt vara iaf! Man får se många knäppa saker som brevbärare...


Slutar ju så sent hela veckan, halv sex. Å då är jag ju inte hemma förrän nästan halv sju. Men idag han jag, Carolin, Jenny och Lina ha lite tisdags mys. Vi va hemma hos Carolin och åt god mat och åt bullar och spelade spel. Det där tokiga spelet Google Eyes var det som åkte fram igen!  De ju så himla kul!!

Carolin provade att fixa tvätten med brillorna på, det gick sådär. Sen fick jag den brilljanta idén att springa i källarkorridoren med dom på. Och det kan jag säga dig var ingen lätt match! Det finns inte mycket saker där att springa in i, men det som fanns sprang vi in i! HAHA! Sen den sista bilden är på Carolins byxor som bara hade gått sönder lite grann, tills hon fick ett kort där det stod "klappa din kind med din fot". Krsskrkskks lät det typ när hon drog upp benet! =P Och bilden visar resultatet!


Carolins brallor sa brak, så jag fick ta en bild på hennes sexiga bak!


Världens snällaste = JAG!

När jag kom hem från pappa igår så stod min granne i trappuppgången. En granne som jag ser som en gammal surgubbe, då han ofta klagar på hög musik! Jag sa hej, och gick in till mig. Nåra minuter senare tog jag med mig en av mina bullar och gick ut å bjöd han på en och så frågade jag om han väntade på nån. Han sa "Nej det här är rena mardrömmen!" Han hade varit på willys å handlat och när han cyklade hem så hade han glömt nycklarna kvar i låset så dom hade fastnat i däcket och slitits loss och nu kunde han inte hitta dom. Han hade ringt securitas, men dom krävde 500:- i kontanter och han hade inga pengar på sig. Efter att ha ringt till polis och securitas och hans särbo i Växjö hade hans mobil också dött.
Så där stod han, kom inte in i lägenheten, inga pengar och inga batterier på telefonen. Han kände inte så många här i närheten, men han gick till en granne han var lite bekant med, men hon sa "Jag kollar på tv så har inte tid att prata nu" ?? BITCH! Å en annan hade han vinkat till i fönstret att hon skulle komma ner till porten, men då ställde hon sig bakom gardinen. Va finns det för idioter!?
Men snäll som jag är, även om jag typ hatar gubben så går jag och tar ut pengar och ringer securitas så han kommer in i lägenheten tillslut iaf! Men vad skulle han han göra sen då om inte jag hjälpt han? Sovit i trapphuset, men dagen efter skulle han ju vara lika hjälplös utan pengar å mobil??
Ja det är tur att det finns snälla människor som jag!! Och var tur att jag kom hem och såg han stå där och gick ut för att fråga varför han stod i traphuset... För tror inte han skulle vågat ringa på mig å fråga om hjälp då jag sagt klart och tydligt till han att jag INTE gillar han!

När problemet var ur vägen så gjorde jag mig ordning för att ta en sväng ner på stan. skulle möta upp Sofie klockan ett, men självklart kom hon "lite" senare... halv två! men med en och en halv timme kvar på krogen så gick vi in på Kalas. När dom stängde vandrade vi runt lite på olika "fyllekäks-hak" Tillslut så stannade vi på McDonalds där kön inte var så otroligt lång och fanns platser att sitta på. Sofie som var sjukt sugen på efterfest lyckades ragga upp 2 st 19-åringar som skulle se på film. Jag kände bara för att gå hem, så det gjorde jag och hon hängde med dom. Hoppas hon fick det skoj iaf! ;)

Den snällaste av dom alla är jag, ha nu en trevlig "alla hjärtans dag!"

Pappsen 51 år!

Oj oj oj.... Började dagen med att baka bullar och tårta till min pappa eftersom han fyller 51år idag. När jag var klar med bakandet så tog jag bussen ut till STORvreta. Åt en massa gott när jag kom fram, för pappa hade ju också bakat tårta och Åsa kladdischkakisch. Mums. På nåt sätt fick jag ändå plats med lite mat också efter det. Köttfärspaj med grönsallad och lätt chili/vitlökssås.
Hann inte smälta maten utan tog mig ett glas vin och sprang upp till vardagsrummet och satte i en skiva till singstar, nu jävlar ska vi skråla! Alla var glada och nöjda tills klockan slog åtta, för då skriks det "NU BÖRJAR MELODIFESTIVALEN!" typ... Men dom sa till mig att vi skulle fortsätta skråla till alla möjliga låtar sen efter, så jag tog mig ett glas vitt och satte mig här framför pappas dator! =)
Dom har faktiskt många singstars spel så man hittar alltid nån bra låt!

*ABBA
*Rockballads
*Svenska hits
*Rocks
*90´s
*Legends
*Motown
*Svenska stjärnor

Får se hur länge man blir här, men blir nog nåra timmar till! ;P

Sen tänkte jag bjuda på lite frestande bilder från mina goda bakverk! =)
Tårta!
Blåa bullar!

Sjunga å skråla, skrika å vråla!


Etage....eller?

Vi vandrade ju ner till etage igår, sen hörde Jonas av sig till nåra polare han trodde skulle komma. Men icke sa nicke, dom satt hemma hos Jonas #2 och spelade Rock band för dom trodde inte det skulle vara nå quiz idag pga sjukdom. Så jag och brorsan tog bussen upp till salabacke istället för att vara med å klinka å dunka å skråla i rock band! Det var faktiskt första gången jag körde det, provade att sjunga och trumma. Riktigt skoj faktiskt.. Gick hem sen vid halv ett tiden, men att gå i högklackat i den här snön e inte så kul eller lätt så tog en halvtimme att gå hem. La mig i sängen det första jag gjorde, men kunde inte somna på en gång iaf. Så blev kanske 4½ timmes sömn. Men var bara trött i morse men kanske kommer till kvällen sen...
Nu funderar jag på att gå till affären så jag kan köpa lite indegrienser så jag kan baka imorrn bitti. Pappa fyller ju år så ska baka han en tårta! Å när jag ändå är i farten kanske de blir bullar och nå små kakor kanske. =)

Jag var okej på att sjunga, men inte så bra på spela trumma!


Craaaazy thuuursday!

Älskar morgon passet i P3! Utan dom skulle det kännas som en evighet att gå till jobbet på morgonen, men när man går å skrattar med och åt dom så känns dom 40 minuterna som en kvart! =D

Var nog lite trötter idag, man kanske blir det av att bli hundbiten! :P La mig på soffan å lyssnade på radion när jag kom hem och somnade nog på två röda. Vaknar vid halv åtta då katten står och skriker att han både är hungrig å vill gå ut och tyckte jag skulle röra på mitt feta arsle! Så jag pallrade mig upp... Såg att brorsan skulle på musikquizz på etage ikväll, så jag tänkte eftersom jag redan sovit nåra timmar så orkar jag ju nog med det. Så jag hakar! =)
Ska bara slänga i mig lite mat först. Hade ju tänkt göra pannkakor idag, men var inge sugen på å göra det så jag gjorde lite spaghetti å köttfärssås istälet! Mycket godare!!


Så här ser jag ut en CRAZY THURSDAY!
Okej, något skrämmande kanske....men aja!

Crazy Lizette!


Jag kan trixet med att vinna quizzet! (man låter dem smarta svara på frågorna)

Hundbiten!

Du kanske tror att det där man säger om att brevbärare blir jagade av hundar bara var en myt. Men det är faktiskt sant, och jag har fått bevis på det idag! För när jag var ute med posten som vanligt idag, så blev jag attackerad av en liten hund, hann inte se den så mycket, men typ en jack russel.

Händelse: Höll på att lämna post i några lådor (gåendes). Då jag hör att nån öppnar en dörr bakom mig och en hund som tokskäller, hör att den kommer springandes bakom mig så jag blir rädd å tittar bakåt, men då skriker hon "ignorera henne bara". Så jag vänder på mig för att fortsätta å precis då hugger den tag i mitt ben, men den hade så hög fart när den tog tag i benet så fastnade inte riktigt. :P
Hon kommer springandes efter mig å frågar hur det gick och chockad som jag var med tårandes redan halvt påväg ut säger ja "hon bet mig".
Jag får komma med in till henne för att tvätta och plåstra om såret. Men nu gör det så ont att tårarna rinner hej vilt. Efter att fått på ett plåster och fått en näsduk till att tårka tårarna är det bara att ge sig ut på turen igen. Som tur var hade jag bara ca en kvart kvar. Trots smärtan så blev jag till slut klar. Åkte tillbaka till jobbet.
Inne på kontoret så spred sig min "incident" snabbare än klamydia hos prostituerade. Till slut kommer Stefan och tvingar mig ringa sjukhälsovårdsupplysningen (eller va det heter) och dom sa att jag skulle ha på alsolsprit och om det var svullet å rött eller om jag hade fått feber imorrn så skulle jag ringa vårdcentralen.
Konstigt ändå att det gick hål i huden då jag hade både långkalsonger och fodrade byxor på mig! :S

Nu är såret tvättat men ser fortfarande blodigt ut, och så e jag blå runt om.. Men gör bara ont om man nuddar vid det.

Hundbiten

Efter jobbet idag så var jag på möte med en på Cvl. (centrum för vuxnas lärande) Där fick jag blanketter om ansökan till trafiklärarutbildningen och lite info om hur man gör och sånt. Så snart ska jag skicka in en ansökan! =)

Hunden var liten, men gjorde ändå ont att bli biten!


Barnvakt

När jag kom hem från jobbet så lagade jag goooood mat! Ris å köttgryta! Sen efter jag ätit och kollat mejlen så slocknade jag på soffan. Sen gick jag över till brorsan för att sitta barnvakt åt Nathaniel! Fast han ligger å sover.. Min bror har ju precis flyttat så här finns inte mycket att göra. Ingen tv, ingen bok, hans msn ville inte funka först men fick igång den efter en timme, men då e det ingen rolig ute på den ändå! Så satt först å funderade på om jag skulle kolla på "Knatte, fnatte och tjatte på äventyr" =P Men sen bestämde jag mig för att sitta å läsa bloggar.
Jonas kommer nog hem snart så då ska jag pallra mig hem igen, kommer nog ta en dusch och sen hoppa ner i sängen å läsa lite tills jag somnar. Läser en rätt bra bok just nu som heter "Ett snyggt lik".

Nej nu kom han hem så nu ska jag röra på mig...

Morsning korsning!


Skinande dag!

Oj, vaknade precis efter att ha somnat nångång vid halv sex tiden. =P Var nog lite trött. Eller är fortfarande trött så ska snart hoppa ner i sängen igen!

Igår blev det ju bull- och pizza bakning. Bullarna blev gröna och enorma men goda! Pizzorna ska vi nog inte nämna så mycket om. Katastrof... Men kul var det iaf.
Spelade lite "Google eyes" här hemma innan vi drog vidare och jag visste inte att min brorsa kunde se fulare ut. Men när han tog på sig Google eyes glasögonen så höll jag på vika mig dubbel av skratt!
Hade jätte skoj senare på drinksnidarkvällen, men blev många olika indigrienser som blandades i min mage, så blev nog lite full om jag kommer ihåg rätt! =P Tur att man begav sig hem tidigt så man orkade upp i morse då vi begav oss till sunnerstabacken för lite skoj!

tefatet gick visst sönder lite, men funkar finfint fortfarande! ;)


Nej nu ska jag hoppa in i duschen å sen ner i sängen. *gäspar* Imorgon e det redan en ny vecka med nya äventyr.

Ner för backen vi for, jag, Elin å storebror!

Flytta!

Direkt efter jobbet idag begav jag mig till brorsan där jag fick goooooood mat! <3 Sen så hjälpte jag han att flytta. Jag ansträngde mig inte så mycket...var den som stod mest i trailern å packade in allt och såg till att var sak fick en bra å stabil plats. Sen körde vi med det några hundra meter till den nya lägenheten. Och då lastade jag ut allt så fick dom andra tre springa å bära på grejjerna. :P Men fyfan, en sak jag garanterat stryka från "vad-ska-jag-bli-när-jag-blir-stor" listan. FLYTTGUBBE!
Sen bjöds det på fika och sen vandrade jag hem. Nu sitter jag å funderar på om jag ska ta en bok med mig ner i ett varmt bad eller om jag ska lägga mig i sängen å lyssna på musik å mysa med katten. eller varför inte båda? Klockan e inte mycket å jag vill bara ta det lugnt.... Imorgon blir det full rulle!

Puss å smek, å en massa kärlek!


Städa städa varje, oj fel dag...aja... varje tosdag! :D

I måndags var det ett år sedan jag flyttade hit och har aldrig städat bakom spisen! Så tyckte det var dags för en städning där. Det visade sig att spisen var jätte lätt att dra fram. (stod på hjul) Och om det var matrester, mest såser som hade runnit ner i springerna... Men det var bara att ta fram dammsugarn och sen tog jag ajax-flaskan i ena handen och trasan i den andra och gick lös! Sen när jag var klar där så gav jag toaletten en omgång också när jag ändå var i farten. :D Men nu får det vara slutstädat för idag...

Bra placering av spisen i ett kök?

På jobbet idag så fjantade jag och Lina oss som vanligt och förvandlade oss till katter med hjälp av nån bild på en katts ögon....
Lina som katt!Jag som katt!

Sen hade brevlådorna ute i sävja tydligen skaffat nytt mode, med snön på sniskan! haha såg skoj ut jö!


Helgen är fullspäckad med roliga händelser, som vanligt. Hoppas på en kanon helg!
För helgen börjar imorrn! Och inte som Lina på jobbet säger att den börjar på lördag!

Fredag: Hjälpa brorsan nör han flyttar in i sin nya lya.
Lördag: Baka pizza, gå på drinksnidarkväll. (bli full)
Söndag: Åka pulka i sunnerstabacken.

 

Mycket att göra, de e bara att tuta å köra!


Bak-kväll

Det där jag fick gå å hämta ut från Home Enter visade sig vara en film och ett dataspel. Som jag INTE beställt! Men tydligen har dom nåt som kallas för "magasinets utvalda film" som dom bara skickar hem utan förvarning eller något! Så nu har jag G-Force + ett G-Force dataspel! MOT MIN VILJA! Men men, jag betalade och sen avslutade jag medlemskapet! Så e de någon som vill köpa nåt av de (filmen 200:- dataspelet 100:-) så e det bara att höra av er!! För jag vill då inte ha det iaf!

Sen är jag lite sur på tv6play för dom inte har lagt upp avsnitten på Paradise hotel från igår, så hann ju inte se på dom innan dagens avsnitt började så nu får jag ju vänta med dagens avsnitt också! De som är final ikväll! Vill ju se nu!!

Så istället så ställde jag mig och bakade lite. Marcus på jobbet har ju gått å klagat på att jag bakade åt nåra för att dom hade hjälpt mig ute på jobbet. Han menade att jag skulle baka å bjuda han så att han kommer hjälpa mig. Så nu har jag bakat små hallonkakor speciellt för marcus i förebyggande syfte! Man vet ju aldrig när man behöver hjälp :P Och sen bakade jag även matbröd! för det är så himla gott!!! Ska ta nattmacka med dom sen när dom e klara runt elva. Sen äta dom till frukost imorgon bitti också! =)
Jag hade ju egentligen lovat Marcus bullar, men har man varken mjölk eller ägg hemma kan man inte baka så mycket annat än torra kakor!
Tanken är väl att jag ska ägna större tiden av helgen till bakning då jag vill baka pizza till middag på lördag, sen har jag lovat grannen gröna bullar och så vill ja baka semlor (fast det har jag aldrig prövat) snart fettisdagen ju!

Matbröd och hallonkakor

Baka, baka liten kaka!


Gladfis!

Idag har jag varit extra glad. Vet inte varför, men så kan det vara ibland! ;D
När jag vandrade hem från jobbet idag så såg jag en lustig bil, den hade som en mun målad framtill. Tog en bild så ni kan få se va kul det såg ut.

 När jag kom hem hade jag fått 2 brev. (får sällan post) Ett var från Vattenfall med min elräkning. Inte så kul då den har ökat med ca 200:- under tiden Christopher bodde här. Men de e bara å betala å vara glad, för nästa gång den kommer så har den sjunkit rejält igen! ;)
Det andra var en avi om att jag hade ett paket att hämta från HomeEnter, så nu är jag lite fundersam på vad det kan vara för jag har inte beställt nåt?...
Så jag får väl gå ner och hämta paketet så får vi se vad det kan vara för nåt.

Igår så fastnade jag framför en film på 9:an som hette Guess who så jag glömde totalt bort Paradise hotel. Så det blir till att kolla på det på tv6play efter jag kommer tillbaka från kvarnen. =)

Bilen sa till mig, Grrr. Jag sa till bilen Brrr.


Pigg piggelin

Idag e jag piggare!

Fick reda på att en kompis skulle få vara modell för en dag.
Och det bästa med det är att hon får ta med sig några kompisar och då fick jag följa med! Tack Carolin!
Då fixar dom ens hår och make-up och så plåtar dom. Sen om man vill kan man köpa bilder. Jag kanske köper en ifall jag har råd, som ett litet minne av en kanondag! ;D Fast det är ju inte förräns om två månader, men jag lär ju ta ut en semesterdag då och det måste jag fixa redan imorgon så jag får ledigt!

Precis ätit och nu blir det nog datorn tills Paradise hotel börjar! 

Ship, shop, shout, over and out!


RSS 2.0