Modell för en dag!

PROSIT!
Alltså jag skojjar inte om jag säger att jag har nyst ca 40 gånger idag! Men hoppas det är för att jag är påväg att bli helt frisk!
Inatt fick jag iaf lite sömn, inte lika mycke hostattacker längre. Men känner mig fortfarande krasslig i halsen och på kvällarna blir jag täppt i näsan.. =(

Idag var jag ledig från jobbet för att åka in till Stockholm med Carolin. Vi skulle få bli modeller för en dag. Vi tog tåget som gick 12.09. När vi kom fram gick vi till Carolins gamla jobb och åt lite lunch. Sen traskade vi vidare till Stureplan och The Studio! Kommer dit till kvart i 3, den tid vi hade bokat. Får sitta ner å vänta....sen blev vi sminkade och fixade i håret. å det tog typ 10-15 minuter sen var det dags att vänta igen...klockan 5 fick vi äntligen komma in till fotografen. Fotograferingen typ 1½ timme sen var det dags att vänta igen inna vi fick se bilderna och bestämma oss för hur många vi ville köpa. Båda köpte vi 11 bilder ivar för 1650:-. Kändes lite dyrt först, men det kom på faktura och behövde inte betalas förrän nästa månad. Eller så fick man även dela upp det på fyra månader om man ville det. Så då slog ja till med det, annars hade jag tänkt nöjt mig med 2 bilder för 550:-. Men här kommer nu äntligen resultatet!













Säg cheese please!!!


Nu så..

Äntligen har man börjat jobba igen efter en veckas jobbig förkylning! Konstigt att jag går upp 3kg av att bara ligga hemma!? Men 2 av dom försvann redan under helgen så.
Idag ska jag simma. Men klockan går och jag som hade tänkt orka göra lasange idag.. Bäst å röra på arslet!

Killen som jag nämnde tidigare...Vi kan kalla honom Simon, för det är vad han heter. Eller han kanske har ett smeknamn? Fast vad skulle det vara? Simme? =P Bäst jag frågar...men iaf...han kom hem till mig igår. =) satt i min soffa å pratade i 4 timmar!! Utan att jag blev speciellt rastlös...bara lite sista timmen! :P Men tiden bara flög iväg. Hur trevligt som helst var det! Så nu vet ni de ;)

Nu e ja frisk å kry! De dy!

Innehållsrik dag!

TVÄTTA!
Dagen börjar med att ta itu med tvättningen, kan ju behövas!



Medans jag är fullt uppe i tvättningen ska jag springa över till Nathaniel
 och fira hans 2-årsdag! =)
Han fyller ju inte år förrän på tisdag, men ni vet väl hur barn är, vill alltid fira lite innan! ;P

Sen ikväll kommer kanske den där killen jag har pratat med på nätet hit. =)
Spännande. Se om han är så rolig och trevlig som han verkar vara när man snackar med han "in da cyberspace"! ;)
Men det kan jag skvallra om för er imorgon, nu måste jag sortera upp tvätten!

Här ska det tvättas så det svettas!



Shopping!

Ja sådär ja! Nu mår man lite piggare! Även om det låter på min röst som om jag typ var en kille som inte kommit riktigt in i målbråttet. =P Och om man bortser från mina hostningar som oftast smyger sig inpå på natten.

Igår tog jag en promenad till Elin i Flogsta för det hade ryktats om hemmafest men när jag kom dit var det ingen fest där! =P Den hade blivit inställd.. Där fanns bara Elin, Niklas och Emil som kollade på hockey. Men jag fick taccos och hallon/fläder paj och vitt vin så jag klagar inte för jag skulle ändå inte supa. Tänkte bara komma och kolla så att allt gick bra till på festen! =) Blev en mysig kväll.

Idag har jag förutom att suttit och pratat med en jätte trevlig kille på nätet (som jag pratat med hela veckan) varit på stan och shoppat lite! Det blev kajalpenna, lösögonfransar, 2 ringar, 2 örhängen och en present. Sen blev det lite storhandling på ica. Men gud vilka enorma köer det var överallt! Jävla lönehelg! =P



Nej nu ska jag snart ställa mig och laga lite potatisgratäng med fläskfilé!
Ni glömmer väl inte bort EARTH HOUR 20.30 idag!? Jag ska gå nånstans så jag kan se ut över uppsala och se staden släckas ner! =) För att sedan glädjas åt att vi har en sån fin och upplyst stad i vanliga fall! =D

Kanske lite hes, men ja är ingen mes!

Redan fredag!

Oj vad den här veckan har gått fort, kanske är för att jag bara legat å sovit bort den mesta tiden och inte gjort ett skit?
Men nu e jag på bättringsvägen iaf om man bortser från min hostattack inatt som gjorde att jag typ inte kunde sova! Har fått tillbaka all min energi, men vet inte vart jag ska göra av den riktigt för så fort jag rör mig blir jag typ andfådd. Men det blir väl min städmani som kommer till nytta idag!
Sägs att det är fint väder ute, men väntar nog med att ta en promenad tills imorrn.. Fast då skulle det visst snöa, eller var det på söndag? Jaja, påsk snart! ;)

Tack vinter, det var trevligt när du kom, men det blir trevligare när du går!

Vill gå i ide..

Blä! Jag vill inte vara sjuk!
Ligger bara här som en säck potatis på soffan!
Jag funderar på att krypa ner i min säng, dra för alla persienner, släcka alla lampor
och somna utan att vakna förräns jag är frisk och de är riktig VÅR ute!

Host host och fräs, vi säs!


Halsont!

Så drygt! Vaknar med sån jävla halsont. Gör mig klar för att gå till jobbet,
men tillslut bestämmer ja mig för att vara hemma å kurera mig istället.
Så blir att bara sitta å leka med datorn och hinka i mig massa te med honung
i närmsta tiden, så hoppas vi att jag mår kanoners snart! ;)
Kanske blev det för mycket öl å för lite whisky i helgen! =P

Haha ikväll är det "Hakån´s Bar"! Det ska jag kolla på!

Mjau mjau hälsar Elvis!


Öl ger mig fläskläpp!

Blev ju utgång igår med. Flurran. Inte lika kul som i fredags men kul var det! Även fast vi gick dit redan till halv tio för att slippa betala inträde! :P Fast då hade vi ju destomer pengar till dricka! =)
Jag sa ju igår att jag skulle hålla mig borta från ölen, men blir man bjuden på öl så kan man ju inte tacka nej. så när jag väl hade börjat dricka öl också kunde jag ju lika gärna fortsätta på det spåret.
Vaknade utan baksmälla så det kan inte varit ölen jag blev bakis av igår, men istället gav ölen mig fläskläpp. Eller det var ju egentligen inte ölen, kunde ju vart vad som helst i flaskan men jag stod på dansgolvet och skulle ta mig en klunk, höjer glasflaskan mot munnen och BONK! så smäller nån till flaskan med sina vevande händer som nån kallar dans och jag får flaskan rakt inkörd i läppen! Det började blöda och kändes som jag hade gjort en läppförstoring men bara på ena halvan av överläppen! =P
Sen typ en halvtimme senare så får jag på nåt sätt en kompis armbåge uppkörd på framtänderna! Så ja min mun kändes inte så bra, men inte gav jag upp för det! Jag var kvar längst och hade alltså roligast längst! =D

Blev scones till frulle idag med! Fan snart e jag ju mästare på att baka scones! ;)

Idag ska min lilla skatt åka hem till pappa igen. Det ska nog bli lite skönt för henne då Elvis varit lite jobbig som vill busa med henne hela tiden! Men kommer sakna henne...

VEM I HELVETE HAR BESTÄLLT MER SNÖ!!!??! #&*Ä!@§* :@

Humle surr och klöver, jag som trodde vintern var över!


Öl gör mig bakis!



Kvällen börjar med att jag och Anna sitter och halsar en vinare på kortsidan av Musikens hus i brist på bättre sittplats! :P Sen kommer Pernilla och gör oss sällskap. Vinet tog slut och vi trånar efter mer. Vi kunde inte gå in på Katalin än för vi väntade på några som hade Pernillas biljett. Då får jag den briljanta ideén att i går till Ica å köper oss en varsin 3,5:a! Hahahaahah. Alla tog en varsin fin färg!

Sen är vi äntligen påväg in på Katalin för å se Hardcore Superstar rocka loss på scen! Fett nice var de!
Efter det gick vi till Bullit alla lika fulla i hatten! =P Men helt otrligt skoj kväll! Och även om jag är bakis idag och inte har så gott om cash så ska jag fan ge mig ut ikväll igen!
Men ska nog hålla mig ifrån öl ikväll så kanske man slipper bli bakis, för jag brukar ju inte bli det? Måste vara ölens fel....eller kan det vara för att jag drack först vin, sen mellanöl, sen vin, sen starköl, sen vin, sen drink, sen öl, sen drink, sen öl och mer öl... Hm...jo kanske kan vart därför btw. :P

Elin har blivit singel och söker sig då partyglada själar, och jag menar vem e inte rätt man för det jobbet!? Jag är ju den partygladaste själen av dom alla! =D Så vi ska dra hem till Lina å förtära lite alkohol till Hair. Sen blir det utgång dit vindarna bär oss, dit gatorna leder oss, dit fötterna tar oss....Ja ut ska vi iaf! ;) Ses i vimlet alla mina partyglada partynissar! Och du, kom ihåg att du är inte full förräns du ligger på golvet och måste hålla i dig!

Nu blir det först en sväng till badhuset för att simma lite så jag får nya krafter inför kvällen!

Ja just det ja! Våren har kommit!
Kolla ut så ser du den! Här är även bildbevis från min trädgård!
Kanske lite svårt att se, men den där vita bucklan där till vänster *pekar*
är faktiskt en blomma av nåt slag.


Take me to a place with good loud song and i´m going to teach you how to party all night long!


Jag ska allt lära mig...

Igår var jag å simmade, sen var det bara att skynda sig hem för att göra sig ordning för St Patrick day! Vi gick till O´Connors jag, brorsan, Masen och Anna. Jag drack ÖL! Jupp du hörde rätt! =) För har jag köpt biljetter till Sweden Rock så ska jag fanemej lära mig dricka öl! Orka hålla på blanda groggar! Jag köpte en och fick i mig hela under ungefär en timmes tid, men sen fick det vara bra, skulle ju jobba å köra bil idag.
Men det var sjukt roligt å sjukt mycket folk för att vara en onsdag. Var så proppat med glada öldrickande grönklädda människor att vi fick typ stå mitt i alltihop första timmen!
Kom hem klockan halv två och la mig i sängen på en gång i tron om att få somna! Men nej, då börjar katterna med sina ljud! Den ena lade sig på klösbrädan och den andra gick på lådan och krafsade sand i typ 10 minuter. Men efter ett tag somnade jag iaf!
Idag har jag varit pigg fast det inte blev så mycket sömn. Efter jobbet begav jag mig till brorsan för att vara barnvakt till Nathaniel. Å nu sitter jag här, proppmätt och med en unge som legat i sängen snart en timme, men ändå inte lyckats somna.. Jaja, han somnar nog snart, hoppas ja. :P För snart kommer ju Jonas tillbaka från föräldramötet och då ska jag bege mig vidare till Anna för att skriva ut biljetterna till imorrn. För då blir det Hardcore Superstar!

Jag ska lära mig dricka bira, så blir det lättare å billigare att fira! ;D


Nya kläder!

                                                        
Inatt vaknade jag klockan 02.00 av att pepsi sitter å fräser! Fast Elvis låg med mig i sängen typ 3 meter ifrån henne. Kanske var hon avundsjuk.. Men när jag går upp och dricker vatten får Elvis för sig att det är morgon och tjatar så jävligt på att få gå ut, så efter ha jamat så jag blivit ännu piggare släpper jag ut han och försöker sova. Men efter 5-10 minuter krafsar det på dörren för då ska han in igen! Lägger mig men hinner inte somna innan man hör hur Elvis nu håller på å klöser på sin klösbräda.
Ja båda var dom livliga och höll mig halvt vaken typ hela natten!
Men har känt mig ovanligt pigg idag faktiskt.

Efter jobbet så gick jag hem till Bella. Där bjöds det på hembakad bulle! Mums! Hon ska flytta om bara två veckor så hon har börjat packa lite. Bland annat hade hon rensat sin garderob, så hon hade en hel del kläder jag fick titta igenom och välja ut vad jag ville ha! Blev ett par plagg! =) Hon hade även hittat ett spel som jag hade glömt där för typ 1-2 år sen.. =P Ett spel som jag hade glömt bort totalt, hade nog bara spelat det en eller två gånger innan.
Jossan kom också förbi med lilla hunden Nalle. Lilla Alicia och Nalle kunde typ inte sluta leka med varann. Dom hade verkligen jätte roligt ihop. Var nästan så att Alicia såg lite ledsen ut när det var dags för oss att gå hem. =P

Finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder!


Kattbesök!

Idag har pappsen varit här och lämnat två saker jag gilar väldigt mycket!
Pepsi och hans bil! =D
Eftersom han och Åsa ska åka till Paris på onsdag så får Pepsi leka med mig och Elvis under en veckas tid. Vi ska ha såååå skoj! =) Och ett plus e ju att jag får ha pappas bil medans han e borta så slipper den stå och samla damm! =P

Pepsi och Elvis har ju bara träffat varann en gång innan. Pepsi tycker Elvis ser stor och läskig ut och därför tycker hon om att fräsa åt han så han fattar att hon e läskig hon med! Egentligen skulle hon bara kunna dra på sig en sån där t-shirt som det står "liten men tuff" på. Men nu har dom nog hälsat klart på varann men håller sig på avstånd.
Mitt mål under veckan är att få båda att ligga med mig i sängen när jag ska somna för dom båda e bra på det var för sig, men båda samtidigt kan bli en match! =P Vi får se hur det går... Men om jag skulle satsa pengar på den här matchen skulle jag nog satsa på att Lizette förlorar!

Jag älskar katter, typ mer är guldskatter!

Sjukt roligt!

Igår var var det utbildning med jobbet, sen efter det blev det gratis trerätters och lite alkohol med en massa av uppsalas postisar. Sjukt roligt hade vi!! Till slut var det dags att gå vidare. Jag valde att följa med till flustret, men efter stått i kö typ en kvart så börjar dom undra över vem som ville dit, och kom fram till att dra till nåt annat. Så jag hakar på. Helt plötsligt skingras alla och jag tar mig en kisspaus i nåt gatuhörn. När jag är klar och väntar på dom som gick bakom, kom dom aldrig. Så jag lyckades med det jag brukar, tappa bort allt folk! :P Så jag vandrar iväg till casinot/terassen istället. Tog nog nån drink för mycket där för jag blev sjukt full! Men tydligen hade jag flyt när jag spelade black jack/roulette. Tog taxi hem efter att tagit med mig mat från burger king när jag vaknade lite halvt bakfull i morse så upptäckte jag min vinst! Hade med mig 800:- igår och efter en massa dricka, spelande, mat och taxiåkning hade jag ändå 1300:- med mig hem! =)
Så funderar på om jag ska gå å spela upp nåra hundra idag istället, så får jag mig en liten promenad också. Har bara suttit och degat på soffan annars förutom när jag gick å köpte pizza! :P
Jag och far alltid lika tokiga! =D



If your not in, you can´t win!


Snögubbeskoj

Snön smälter fort nu när solen skiner så fint om dagarna. Det är ju bra att den sakta å säkert försvinner tycker jag, men det är inte alla som är nöjda. Den här snögubben såg jag idag när jag var ute på min postrunda och fick mig ett litet fniss! ;) Tänkte direkt på Carolin, hon hade nog placerat moroten där redan från början! haha

Snögubbe med morots-snopp!

Blev bjuden över till Carro på en muffin med jordgubb i! Fast det var ju dock inte hon som hade bakat dom, men dom var skit goda! Och sen var det ovanligt fint där hemma, men det var inte hon som hade städat heller! Jävlar vilken kille hon har...ibland blir man ju lite avundsjuk! Vill också bli bortskämd! ;P

Det sa bara "plopp" så hade snögubben fått en snopp!


Vår!

Åh! Var så skönt idag!
Satt där i postbilen ut
mot Sävja och solen lyser,
fåglarna kvittrar och man
hör hur dubbdäcken
rasslar mot den torra
fina asfalten!
Så underbart, våren är snart här!

Skickade iväg ansökan till trafiklärarutbildningen idag så snart kanske man börjar plugga!

Blev bjuden över till grannen på en muffin, men när jag kom dit hade dom glufsat i sig alla! Men det var nog lika bra då jag egentligen bara ska äta godsaker på lördagar! (enligt mig själv) =) Men trevligt med lite sällskap ett tag iaf! ;) Nu ska jag snart kolla på The Mentalist som har säsongspremiär idag.

Hej hopp, gummisnopp!


Sammanfattning

Å gud vad trött jag var igår! Var så trött att jag inte ens orkade blogga! :O

Men nu är det ny vecka med nya tag! ;) Som vanligt en vardag har det inte hänt så mycket i mitt liv men tänkte sammanfatta helgen lite.
När vi kom till Ingrid till slut i lördags så bakade jag och Jonas en tårta till henne i forma av en runsten! Blev skit snygg förstås!
 Det står WITH ODEN ON OUR SIDE
Sen beställde vi pizza som vi fick vänta på i 1 timme och 45 minuter! (hemkörning från Napoli) Dom sa att dom hade mycket att göra...Men jag menar vissa dagar så kommer dom ju fan på 10 minuter och på 10 minuter hinner man inte ens baka en pizza?? Jaja, det var gott när den väl kom iaf!
Sen började festandet, drinkarna slank ner i stupen och gästerna trillade in en efter en. Jag blev bara tröttare och tröttare... Men sen skulle vi börja röra på oss. Jag hade bestämt mig för att gå ner på stan så jag gick 45 minuter innan bussen gick. Men efter jag gått kanske en kvart så frös jag så jävla mycket (inget vikingablod där inte) att jag blev bitter och hade ingen lust att gå ut längre, dessutom var jag trött så jag böt riktning på fötterna och traskade hemåt istället. Så ingen utgång, men en rolig och trång fest blev det iaf.
När jag vaknade på söndagen var jag trött och otroligt seg, men var tvungen att gå upp för att tvätta! Så det var det jag spenderde min söndag med, få mina kläder rena. Annars satt jag bara på soffan och spelade alfapet på internet och på eftermiddagen tog jag en liten promenad till affären för att köpa mjölk. Sen blev det mat, men efter det hamna ja på soffan igen och spelade lite mer alfapet medans jag kollade på blåsningen.



Bulleribulleribuut så var helgen slut!


Plundring!

Nu börjar snart plundringen! Väntar bara på min vapendragare!




Plundringen kan nu börja, men jag är snäll så ingen behöver sörja!


VikingLizette är taggad till 1000!

Å vad jag älskar fredagar!
Men det värsta med fredagar är att det är en hel vecka till nästa! :(
Igår drog jag hem till Nicke och drack nåra goda drinkar och lyssnade på Hardcore Superstar! Fick reda på att dom kommer till Katalin den 19:e, och jag vill så gärna gå på det fast den kvällen är ju jag i sthlm och dansar poledancing med sexiga brudarna! Jaja, det kanske kommer fler chanser... Hoppas jag hittar nån att åka till SwedenRock med iaf, för jag vill inte missa Guns´n´Roses!
Iallafall, tillbaka till kvällen. Vi drog sen vidare till O´connors och drack lite Italiensk ÖL! Jupp, jag blev så full att jag också drack lite öl! ;D Tänk den dagen jag lär mig dricka öl på riktigt! Slippa hålla på ta med mig en massa olika flaskor för att blanda drinkar varje gång man ska på fest. Å värst är väl när man ska på festival! Vi mötte upp några gamla klasskompisar där också. Det är sjukt vad dåligt minne jag har från den tiden, men så kul att träffa folk som man gått i samma klass med för då kommer vissa minnen tillbaka.
Väldigt NICE kväll, men ikväll ska det bli ännu NICEARE! Då e det den slags av fest jag älskar mest! Fest med TEMA! Och ikväll är det viking som gäller. Så jävla taggad och ute lyser solen och det kommer bli en underbar dag! I can feel it!

Nej nu ska jag lägga mig å kolla på Sveriges värsta bilförare! Så jävla kul, fattar ju inte hur människorna tänker! Hur fick dom ens deras körkort!? Sen blir det väl en liten promenad i solen för att sedan tagga till lite extra och börja förbereda sig för kvällen. Jag och Jonas ska dra dit lite tidigare för att hjälpa till att laga en tårta som ska se ut som en runsten! =D

 

Med Vikingautstyrseln på ska jag plundra tills jag blir gul å blå!


Shopping!

Jupp, idag började jag simma igen! Köpte ett 10-gångers kort.
Sen efter det tog jag mig en liten shoppingrunda. Är ju så svårt att hålla i pengarna när det är rea!!

Kavaj med luva 319:-
(inte rea)


Fejkläderbyxor med skärp 99:-!!!


Jättemysig huvtröja 99:-


Jacka 199:-


MIN VIKINGAUTSTYRSEL!



Kläder med röda lappar, gör så att jag hakan tappar!


Fuskare!

Haha, hej mina vittnen! Jag har fuskat! =P Sa ju att jag skulle börja med simningen idag, men när jag kom hem så somnade jag direkt. Men är ju ledig imorrn, så imorgon börjar ja! ;)
Ska även shoppa imorrn. Behöver hitta lite vikingsgrejjer till en fest i helgen. Och gå till tvättstugan å se om jag kan tvätta typ 2 maskiner nångång under dagen.

Jaja, så kan det gå..Men nu blir det mat och tv.

Imorrn blir de blött, nu blir det potatis å kött!


TråkTisdag!

Gud vad seg jag blivit! Både gårdagen och idag har sett likadana ut...
Går till jobbet, jobbar, går hem, lagar mat, äter, diskar, sitter vid datorn å slappar, läser bok, sover.
Nu sitter jag och funderar på om jag ska börja simma igen. Men känner mig så seg så vet inte om jag kommer orka...Men jag tänkte att om jag börjar simma kanske jag blir piggare! =) Så ja det ska jag göra! Börjar imorgon och det skall göras minst en halvtimme två gånger i veckan!
Nu är ni mina vittnen! ;)

Jag ska simma men inte katten, för han tycker inte om vatten!


RSS 2.0