CrazyLizette slår till igen...

Galet sjuk helg som vanligt!
I fredags var jag rätt slut efter jobbet så somnade när jag kom hem. Vaknar halv åtta och funderar vad jag ska göra.
En kvart senare ringer brorsan och säger att några skulle komma över dit å dricka öl. Och det lät ju lockande... Men hade inget hemma, fast jag hade typ 12 minuter på mig upp till Gränby innan systemet stängde, så det var bara att hoppa på cykeln å trampa iväg som en galning! SJU MINUTER från att jag satte mig på cykeln tills jag gick in på systemet! Är man inte snabb eller vad? Sen vart jag ju lite irriterad på att dom fortfarande hade öppet när jag gick ut därifrån 2 minuter över åtta!

Kom sen hem till slut och gjorde mig klar för en liten ölsittning som slutade med att ganska många kom och söp ner sig och sedan vandrade vidare ut till bullit! Hamnade på en efterfest där man var tvungen att vara tyst som en mus, så vet inte vad vi gjorde där... men det var trevligt.
Vandrade hemmåt vid halv sju-sju tiden nångång! Tänka sig hur det kan gå när man "bara" ska sitta några stycken å ta nåra öl... haha!
 
På lördagen var det dags för gamla Markegångsligan att köra kär återträff! Så vid fem-tiden tog jag, Jonas och Nathaniel bussen till Storvreta och började kvällen med en pizza å öl på Vreten. Mötte upp Adde, Crulle och Jenny innan vi drog till Liza, där Jessica redan befann sig! Festen kunde börja!
Helt galet kul blev det.. Klockan tickade på och vid halv ett tog vi taxi in till stan. Jenny drog till bullit å vi andra till Flustret. Men eftersom dom nekade mig så drog vi till BJ istället!
Där dansade vi en hel del, speciellt till Stromae - Alors on danse!

Idag vaknade jag inte förrän två... helt slut och upptäckte att jag hade visst tvättid från 12. Men jag hann med 4 maskiner iaf så.. Lina kom över å spelade lite kort, sen tog vi en promenad ner till stan och sen gick hon vidare till Jan. Vid nio tiden fick jag städryck och när det såg bra ut här så var jag fortfarande rastlös så gick hem till Jonas och hjälpte han att lägga upp kort från helgen. Här har ni länkar till festbilderna:

Lördag, fest med Markegångsligan: http://www.facebook.com/#!/album.php?aid=182642&id=707466790&ref=mf

Fredag, ölsittarkväll: http://www.facebook.com/#!/album.php?id=707466790&aid=17759&s=60&hash=2198f53218c1dfe5766806b0d2bc3f2a

CrazyLizette får alla fester att rocka fett!

Konsekvensen av lathet!

Mycket på jobbet idag, så blev 45 minuter övertid. Men ca 5 i halv fem hoppar jag glatt på cykeln för att bege mig hemmåt! Kommer då på att jag hade ju jacka i morse, men vart är den? Just det ja, kvar i postbilen! ORKA blåsa ut nycklarna för att sen hämta jackan och blåsa in nycklarn igen! (vi har alkolås till nycklarna, därav måste man blåsa) Så jag tänker, det är ju ändå relativt varmt, jag klarar mig! =) Och så cyklar jag hem!
Ställer cykeln i cykelstället och låser den. Vandrar sedan till min dörr och utbrister ungefär 25 svordommar/könsord i rad då jag upptäcker att mina hemnycklar ligger i den förbaskade jackan! Går ut till cykeln för att cykla tillbaka men då kommer några svordommar till för cykelnyckeln ligger förståss också i jackhalvéten!
Tar upp mobilen (som typ dör så fort jag ringer) och ringer Lina och hoppas hon är kvar. Och som tur var skulle hon precis åka. Så hon var snäll och hämtade min jacka och tog med den hem till henne, på tövädersgatan. Så det var bara att traska dit å hämta den och sen ta en promenad hem igen! Tur att hon var kvar! Vad hade jag gjort annars? Inte så mycket batterier på mobilen så skulle ju inte kunnat åkt buss med mobilbiljett, kanske dit men reskabelt hem... Så om jag bara hade ORKAT hämta den från första början skulle jag inte behövt tagit en dryg halvtimmes prommenad direkt efter jobbet och dessutom kissnödig! Men man lär sig ju av sina misstag! ;)

Nu ska jag snart göra mig iordning för ikväll blir det säsongsavslutning på kick ass comedy på olearys och om jag inte är allt för trött drar jag nog vidare till etage efter det på musik quiz! Och så ska jag gå förbi bullit för att hämta mitt kubb som jag lämnade in där i fredags och sedan "glömde"! =P

Att vara utelåst är inge kul att va, så att glömma nyckeln är inge bra!

Mysdag!

Mötte upp Camilla och Elin nere på stan för en fika och en promenad i den sköna härliga solen! Men vart väldigt kallt så fort solen gick i moln. När dom drog hem så drog jag till biblioteket och skaffademig lånekort! =) Tänkte testa lära mig lite språk. Kan ju vara kul! Så nu lånade jag spanska som jag redan kan lite. Men även lite intresserad av franska, thailändska och kanske turkiska? Ja vi får se hur det går med det. Men nu har jag iaf ett lånekort så jag även kan låna filmer och böcker! =D
Och när jag stod där och kikade bland språkkasetterna så hände nåt weird! En kille kom fram och stötte på mig. Frågar om jag kan hjälpa han och om jag är spansk, sen frågar hur gammal jag är. Men dissar han och ställer korta raka svar och går vidare till utlåningen och ska läsa in boken, då försöker han hjälpa mig fast jag inte vill, för jag kunde tillochmed bättre än han! Sen frågar han vart jag bor å ja ba...öh?...det tänker ja inte säga. Då sa han att, ja men jag täker inte följa med dig hem. (SOM OM ATT HAN SKULE FÅ DET! CREEP!) Ja du man går tydligen inte säker nånstans för raggningsförsök längre!

Tack men NEJ TACK!


Galen helg!

Oj oj oj vilken skojjig helg!

Fredag: Skyndade mig hem efter jobbet för att cykla ner till studenternas å möta upp alla för en omgång minigolf. Tjejerna mot killarna, tjejerna förlorade... Men hade bara varit pinsamt för killarna om dom hade förlorat, är ju ändå dom som ska ha hålvana! =P Vidare till stadsparken där vi slog läger för grillning och lite kubbspelande! På kubben var iaf jag i det vinnande laget! ;)
När vi kände oss färdiga i parken drog vi till Bullit och söp vidare och hade skoj hela kvällen. Eller ja som jag brukar göra virrade jag bort mig och hamnade tillslut på BJ. Men hade skoj ändå! Blev efterfest med grillning och Buzzspelande, där jag förstås vann! (2 av 2ggr)








Lördag: Hann sova 4 timmar innan pappa ringer och väcker mig och säger att han hämtar upp mig om en timme! Flyger upp ur sängen för att göra mig redo för släktträff i Stockholm med pappas kusiner! Först åker vi förbi kolonistugan i Skarpnäck och tar oss en fördrink, men för att få fart på mig själv innan baksmällan hinner ifatt tog jag 3 st för säkerhetsskull! ;) Sen åker vi in till stan till Jessica där kalaset ska hållas. Många nya ansikten så man går runt och minglar med en massa vin sen drog vi ner till en restaurang för att få i oss lite käk. Jag åt Entrecote som visst kostade 270:-. Hehe, lite väl dyrt kanske, men som tur var ville pappa bjuda på maten och ett av ölglasen så man kom billigt undan! =P Tack pappsen!
Efter maten och lite öldrickande drog vi oss tillbaka till Jessica, nu höjde vi musiken och slog klackarna i taket! Helt galet kul!! Sen fick jag och brorsan skjuts hem nångång vid 3-4 tiden av min kära faster. Jonas slockna i bilen och jag satt bara å snacka en massa tomma ord som jag knappt kommer ihåg nåt av sen slockna såfort jag kom innan för dörren typ! =)

Söndag: Så in i helvet bakis! Sov till typ 2, sen satt jag bara och slappa framför tvn tills jag lagade mat. Sen sov jag lite mer och sen mer tv slappande! Elvis var snäll och var sympatibakis med mig! ;)

Måndag: Nu har jag iaf piggnat till efter helgens skojjigheter! Fast får en tung dag på jobbet, reklamen var typ 2 cm tjock! Men det var skönt väder och vi fick mycket förstärkning så det gick bra iaf! Men vingligt och tungt blev det på cykeln! =P


Cykeln var lika packad och vinglig som jag hade varit!

Fniss!

Första dagen med shorts på jobbet! =)
Kanske skulle gjorts redan i måndags men så klok var inte jag... :P

Näst sista gången på Kicka Ass idag innan säsongsuppehåll! Det var en skojjig kväll, men har ju varit roligare. Men nästa helg kommer bli wonderful, I know it! En favorit, Kodjo Akolor kommer ju! =D

Trött efter allt skratt och flin, imorgon blir det en skojjig dag med vin!

Synd att jag inte hade Gevalia...

Jag och Lina tog en promenad efter jobbet idag. Hade ju lovat att Lollo skulle få mina läderbyxor så först gick vi dit och lämnade dom sen vidare till systemet för att handla lite alkohol till helgen.
När jag kom hem och hade slagit mig ner i soffan så kom det plötsligt en katt invandrandes från altandörren och strax bakom den vandrade Elvis. Dom nosade på varann lite men sen gick katten en husesyn i lägenheten. Efter det gick han under min säng och var där några minuter, Elvis satt utanför sängen och kollade vad katten hade för sig där under sängen... Han var nog lika förvånad som mig! =) Hehe, tror inte att katten nångång fick syn på mig innan han försvann ut igen. Kul med lite sällskap, synd att jag inte hade Gevalia hemma å bjuda på bara. :P

En katt kom in, men det var inte min!?


Vila i fred!

Skänker många tankar idag till min kära farfar som nu har blivit nersänkt i marken!
R.I.P



Tog mig en cykeltur till Farmor efter jobbet som bor i Vänge. (1,3mil)
Cyklade på rätt bra så hoppas det gjorde lite nytta! ;)
Pappa och Åsa var där så liftade med dom hem sen.
Och så var ju min kära faster där också som har landat här i Sverige (bor i USA) en vecka för att vara med och sätta en fin sten på farfars aska! Men hon får jag träffa igen redan på lördag då vi ska supa oss fulla och ha kul på en kusinsläkt-träff! =)

En tanke är inte stor, men jag blev så ledsen när du for.
Så en tanke jag speciellt idag vill skänka till dig,
för du var den bästa farfarn för mig!
Hoppas du har det bra å att vi återförenas en dá!
Puss och kram ditt barnbarn Lizette!


Sommar och sol!

Sånna här dagar är det sååå skönt att vara brevbärare, speciellt när man får en cykeltur! Blev nästan ledsen när posten tog slut idag å var tvungen att köra tillbaka.
När jag kom hem så drog jag över till Lina och hoppade gammalt hederligt twist, men vi kom inte ihåg hur man gjorde och hade dålig fanatasi så gav upp det rätt snabbt och dansade till mora träsk istället! =) Efter det tog vi oss en promenad till biblioteket och sen till affären.
Nu har jag lagat mat och satt mig här och tar det lugnt. Ska spela en freeroll-poker-tunering snart. Men det är sån där dålig som man bara kommer vidare till annan tunering om man vinner! :P

Hoppa twist är inte trist och ingen kommer sist!

Härlig söndag!

Händelserik dag!
Vaknar lite halvt bakfull vid halvtolv tiden, skulle gärna legat och dragit mig längre men för att inte den fina dagen skulle gå till spillo så pallrade jag mig upp iaf!
Jag började med att cykla ner till stan å köpa present till Haley. Det blev en gullig keps och coola solbrillor! Sen bar det hem till Kela för firandet. Det blev tårter och kaker och en massa solande på balkongen. Mätt å belåten åkte jag tillslut hem iaf för att äta middag. Gjorde en smaskig köttfärspaj som jag åt i det fina vädret ute på min altan. När jag satt där i solskenet så fick jag sån lust att spela kubb, så jag tog upp telefonen och gjorde ett par samtal så hade jag några att spela med. Det blev Carolin, jag, Lina, jonas och Anna. Körde lite olika lag tre gånger och jag var i det vinnande laget 2 av gångerna! =) Carolin visade ett par väldigt fina kast så man fick garva lite, men Anna kunde också få till ett par skojjiga... Även barnen Calle, Hilma och Nathaniel fick vara med lite. Men dom lekte mest i lekparken. Sen var det dags för Nathaniel att sova så jag, Jonas, Anna och Lina drog hem till Lina och spelade Canasta efter att ha nattat min lilla sötkorv! Jag hamnade i samma lag som Lina och vi låg under stort efter andra omgången men i sista tog vi igen men det räckte inte till en vinst. Blev 5475 till Jonas och Anna och vi fick ihop 5265. =( Men lika glad är jag för det dör det var en väldigt trevlig söndag! Tack så mycket!!!

 

CanAsta så kan väl du?!


Barnvakt!

Igår var det sånt därnt härligt sommarväder igen!
Jag begav mig iväg till Tierp för att sitta barnvakt åt syrran. Självklart var vi ute och lekte och jag hade definitivt inte rätt kläder för det märkte jag, fan vad varmt det blev. Det skulle gungas, sparkas boll och hoppa hopprep om och om igen... :P Tillslut så gick vi in och mös framför tvn sen blev det lite sagoläsning innan sängen.
När hon lagt sig kollade jag på Ice Age 2 och 3 men måste säga att ingen av dom var lika bra om 1:an! Haha men gillade när Manny försökte få Ellie att förstå att hon var en mammut. "Kolla våra skuggor, dom e lika!" "Ja se där! Du är lite halvt pungråtta!" =D Men det var mycket hon sa och gjorde som jag skrattade åt. Men det är nog för att jag gillar lite överdrivet knäppa figurer! =)

Mamma och Tony kom hem tidigt så jag bestämde mig för att dra med mig Sofie till O´connors för att möta upp Nicke å Gurra. Efter det körde vi efterfest hos Nicke, blev kortspel och Rock band! Jävligt nice kväll!

Idag så ska jag försöka komma iväg till min favorit hallonsötnöt Kela för att fira hennes pussgurka Haley på 2årsdagen!

Drinkar, öl och ett glas vitt, får det mig att bli fit!?

Playing solo!

Jahapp, min trogne vapendragare till Kick ass var idag för bakis. Så jag frågade en massa andra, men var ingen som var på. Då satt jag och funderade om jag skulle sitta hemma själv å glo på tv eller gå ner själv på stan. Jag valde såklart nummer två. Så gjorde mig iordning och sen gick jag till kylen och greppade en öl och sen bar jag mig iväg!

Har då aldrig skrattat så mycket som jag gjorde igår på Kick ass comedy. Roligast var en adopterad Korean, Johan Doa Hwan Lingdén, som skämtade mycket om asiater.
När det var slut så irrade jag omkring på stan och kollade folkmängderna. Det var typ dött över allt så jag gick tillbaka till Olearys i väntan på att frågequizzet på Etage skulle börja. Så när klockan slog elva gick jag dit. Jag, Erica, Ida, Mehdi, Kalle och en till tjej jag inte kommer ihåg namnet på bildade ett lag. Vi var ganska bra. Men bara ganska för vi vann inte, kom tvåa! =) Sen festade vi å hade kul! Ragglade hem nångång strax efter två... Somnade på soffan och sov ända till ett! Det var riktigt nice. Länge sen jag jag sov så länge!

Idag blir det bara att vara hemma och slappa.....kolla på "Släkten är värst" =)

Vill man få nåt gjort så får man göra det själv!


Surt sa räven!

Igår var såååå nice väder! Var 20 grader när jag cyklade runt med posten. Efter jobbet drog vi ner till bryggan å mös i dom sista solstrålarna med en öl i handen. Sen drog vi vidare till Ekonomikumparken och spelade kubb. Körde tjejerna mot killarna, men tjejerna förlorade. =( Tack vare Pernilla som hade ner den sita kubben utan att veta om regeln att man måste ha en pinne kvar till kungen.
Aja, det är ju bara ett spel. Efte lite mer mys och drickande så drog jag hem med kubbet och skulle ta en pizza. Planen var sen att dra ner på stan för att möta upp dom igen och gå ut. Men jag blev väldigt mätt av pizzan och seg, så jag tänkte bara vila lite. Skulle jag inte gjort! SOMNADE och vaknade inte förrän halv tre! FAN!
Men ja ja, vi tar igen den kvällen idag istället. Är ju kick ass comedy på Olearys och jag är ledig imorrn! ;D Bara min trogna vapendragare Anna slutar vara bakis och taggar till! Annars får jag väl ragga upp nån annan eller ska jag i värsta fall våga ta mig dit själv?...

Pizza å öl sen somna ja som ett föl!

1 down, 3 to go

3 veckor kvar!
Och på den här veckan har jag knappt gått ner 1 kilo! :O Hur ska jag hinna?
Fast iofs blev det ändå rätt mycket godis den här veckan och kanske för lite motion.
Så jag satsar på minst två kilo den här veckan...

Ikväll ska jag först ta en promenad till affären och sen en liten springtur.
Men först lite slapp framför datorn och betapetande...

Vill man vara fin får man lida pin!


Karatefylla!

Jävlar vilket drag det var igår! Eller var det bara jag? =P

Att köra pappas bil med dåliga vindrutetorkare i spöregn å försöka följa skyltar var inte det bästa som hände igår, men hittade iaf, kände igen mig hela tiden så.
Där ute i kolonistugan så grillade vi och hade det mysigt sen for jag tillbaka hem och drog till festen hos Jonas! Fy fan, alla tiders fest! Skit skoj var det! Och jag fick karatefylla :S Men men, ibland måste man få det också! =D
Konsekvenser man får ta då e ju bakfylla! Och jag som har tvättid idag! ;( Håller faktiskt på å tvättar nu...Skulle hellre vilja ligga å glo på film hela dagen!

Här e lite bilder från igår iaf!

 
Pappa som grillmästare!

 
Grillspätt som ska grillas!

 
Grillspätt, falafel, kyckling och fläskkotlett!

 
Dartshotstavlan! Min present till Jonas!

 
Magnetpilar var roliga!

 
Öh... Ingen kommentar, bara ett skratt! =P
Tur att kamera finns så man gårdagen minns!

En massa Grattis!

GRATTIS till mig själv som haft körkort i 3år!
GRATTIS till kompisen Sofie som fyller 24år!
GRATTIS till plastmamma Åsa som fyller 47år!
GRATTIS till min älskade bror Jonas som fyller 26år!

Weei, idag ska det firas!! =)
Jag börjar dagen med att slå in presenter! Det är såå kul! Tycker det är roligare att ge än att få, och då tycker jag ändå det är kul att få! ;) Sen börjar min dags äventyr...

Har ju fått lånat pappas bil så att jag lätt ska kunna frakta mig fram och tillbaka till Skarpnäck idag för att fira Åsa! Jag har bara åkt dit två gånger, och nu var det läge sen... Får se om jag hittar. =)
Är där ett par timmar innan jag börjar leta mig hemmåt. Fast det är ju lättare att åka hem...Uppsala brukar vara ganska bra skyltat! =P
När jag kommer hem är det bara att svira om till nåt mer festliknande, ta med sig present och alkohol och förstås ett gott humör vidare till Jonas! Där kör vi så det ryker. Var tydligen inte så måga som kunde komma till hans fest, men va fan jag kommer ju iaf! ;) How can i miss the party? I am the party! Åh! Jonas present är sååå skoj! Typ så att jag vill ha den själv! Ville gå över med den igår så vi kunde leka med den redan då, men jag lyckades hejda mig själv! ;P
Kanske blir lite bilder tagna idag, så kan ni få se imorn vad det var för något!

Nej nu ska jag bege mig ut på en liten springtur innan det blir presentinslagning...

Ut på äventyr på hög nivå, födelsedagsbarnen undrar nog vad dom ska få!


Ja det var ju kul...eller?

19.50 möter jag upp Anna på kvantorget
för att som vanligt dra ner å kolla på Stand up.
Men idag var det inte alls nå bra. :O
Eller jo EN och som tur var sparade dom
han till sist så man gick iaf därifrån
med ett leende på läpparna!

Nej hoppas dom är roligare nästa vecka!

Komikerna la sig platta när ingen skratta!


Panik!

Har insett att det bara är EN MÅNAD kvar till Sweden Rock!
Kanske dags att börja tänka på kroppens fina former och gå ner några kilon då tänkte jag. Går inte så bra.... Och idag har jag varit på CityGross som hade premiäröppning med Kela, Haley och Ozkar. Så köpte blandannat en chokladkaka (med polka smak!) och en chipspåse för bara 10:- styck! Men va fan de e ju inte alltid dom erbjudena dyker upp, det är typ så dom tvingar en att köpa liksom! =P
Men nej, ska väl börja äta mindre och röra mig mer! Vi får se hur det går annars får jag leva på vatten och luft sista veckan i nödfall! =)

Men nu ska jag sätta mig å kolla på efterlyst och knapra chips (som jag egentligen inte är så förtjust i) :S Haha, det här blir säkert bra! ;) Du håller väl tummarna för mig? Planen är att gå ner 5kg! Och har nu 4 veckor på mig...

Du är vad du äter....Kan man äta en partyhatt?

Firande på hög nivå!

Jahapp då var sista april förbi och vi är redan inne i maj!
Jag var ju ledig i fredags så jag började dagen med en champangefrukost hos Bella å Henke. Fast då jag inte tycker om champange så drack jag oboy å minttu! =) Och så blev vi bjudna på pannkakor i det fina härliga vädret. Riktigt nice var det.


Klockan tolv började vi röra oss ner till Ekonomikumparken där det var proppat med massa roliga människor. Där blev det först sallad till lunch och sen på kvällen grillade vi kött. Sen for jag runt till en massa olika ställen och festade lite mer tills jag började känna mig bakfull! :P Åkte hem redan klockan 23.00! :O Men det var iaf en riktigt skojjig dag. Längtar redan till nästa!

Igår så var jag en sväg till Tierp för att fira min syster som fyllde år förra helgen. javisst hon e ju stora damen nu, hela 6 ÅR! På kvällen blev det filmkväll med lite ost och kex. Helt själv...men det var skönt! Eller ja, Elvis hade ja ju! ;)

Idag har det varit segt...Men hoppas på att få lite ork snart för här behövs det städas! Ligger kläder över allt, massor av disk och dammsugan måste svepas fram genom alla rum!

Firande på hög nivå, blev så full att jag knappt kunde stå! =P

RSS 2.0